Songs Of Boda + Lisa Wanloo

Arrangör Adore Music & Westside Music
Datum fredag 31 juli
Insläpp 19.00
På Scen 19.30
Pris 175:-+service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Songs Of Boda

Den 17 juli släpper Songs of Boda nya singeln ”Let the Song Be Slow” och firar släppet med exklusiv spelning för endast 40 sittande gäster på Pusterviks stora scen. Med sig denna kväll har han stop motion animatören Freddy Wallin för ett samspel mellan gitarr, sång och live visuals.

”Med pandemin pågående och alla förutsättningar för livemusik som ställts på ända får man se möjligheterna att göra saker på andra sätt än vanligt.” 

Så tänkte Songs of Boda och animatören Freddy Wallin när sommaren närmade sig. Tanken att göra något tillsammans på en scen har funnits sedan Wallin animerade musikvideon för Songs of Bodas ”Hardball” 2017 och det fanns inbokade planer för ett första live-samarbete denna sommar på en nu inställd festival. Singelsläppet höll även det på att utebli i den minst sagt röriga våren 2020 men Daniel Boda Skoglund säger att ”singeln hela tiden var ämnad för den här sommaren och det kändes viktigt att det fick fortsätta vara så. Kul att det nu också går att genomföra något som känns nytt och spännande, trots allt.

Songs of Boda Spotify 
https://open.spotify.com/artist/7vLm1UukpJlau25BvzboRQ?si=wVLQT5exRleReh8pB09WkA

Musikvideo ”Hardball” 
https://youtu.be/o_P3FOhkzag

Freddy Wallin 
https://avvikandeanimation.se

Lisa Wanloo


Lisa dök upp på den svenska musikscenen första gången i början av 2017. Med ett utmärkande och ärligt uttryck som sällan syns hos debutanter har hon gått från klarhet till klarhet.
Född och uppvuxen på Hönö i Göteborgs skärgård speglar Lisas musik landskapets råa skönhet och vågornas brytningar. Med influenser hämtade från klassisk americana och folkmusik är hennes singer-songwriterframtädande en intim upplevelse som bygger på välskrivna och starka låtar.­

Lisa Wanloo Spotify
https://open.spotify.com/artist/4hxlE5YsAXXBhVfkrytLwA?si=bkZhDzT_SrC4g2SdG9YiBw


Köp biljett