Spice

Arrangör Axxionpack Entertainment & Nuh Linga
Datum torsdag 13 april
Insläpp 22.00
Pris 255
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

SPICE (JAM) LIVE PÅ PUSTERVIK TORSDAG 13 APRIL!!

Världens största kvinnliga dancehall-artist kommer till Göteborg!

Dancehall-artisten Spice’s karriär började med ett uppträdande på Jamaicas största musikfestival Sting år 2000. Kort därefter blev Spice signad av den jamaicanska stjärnproducenten Dave Kelly’s bolag, Mad House. Mad House släppte hennes första stora hitsingel ”Fight Over Man” som följdes av världsturnéer tillsammans med bl a Vybz Kartel. Vybz Kartel & Spice turnerande resulterade i deras ”kärlekslåt” – Romping Shop som blev en massiv hit trots att låten blev bannlyst på jamaicansk radio pga texten. Här etablerade Spice sig som en av de största kvinnliga dancehall-artisterna.

Sen Spice startade sin karriär har hon pumpat ur sig dancehall-anthems som Jim Screechie, Needle Eye, Indicator, Bend Over, Conjugal Visit, Siddung och Body Great.

2014 släppte Spice megahiten ”So Mi Like It” (66.000.000 visningar på Youtube) och det var inte längre någon tvekan om vem som är världens största och hetaste kvinnliga dancehall-artist. 2017 kommer bli ett stort år för Spice då hennes debutalbum släpps och stora samarbeten är på gång. Axxionpack Entertainment, Nuh Linga & Link Up är stolta över att ha Spice på Pusterviks scen denna kväll. Spice’s liveshower är kända för att vara galna så missa inte denna chans att se den största kvinnliga dancehall-artisten just nu!

OBS! Torsdag 13 april är skärtorsdag – alla är lediga dagen efter!

Support act’s:

Live:
Meedi (scandinavianboss)
Skandinavisk slackness dancehall i ny tappning. Aktuell med debutsingeln "Topgäri" på Swingkids-labeln.

DJ’s :
Axxionpack Sound – Gbg’s mest aktiva Sound som håller igång dancehallscenen med x antal klubbar och livearrangemang.

Top Shotta Sound – Soundscenens senaste tillskott som har etablerat sig det senaste året genom flitigt DJande.
Mike Yangstar – Mr Nuh Linga himself som förutom att styra upp dancehall- & reggaekonserter även DJar ofta.

Dance-crews:
Laces
Laces specialiserar sig på afrocaribbeanfusion, en mix av dancehall och olika afrostilar främst från Väst/Centralafrika. Sedan uppkomsten 2009 har Laces blivit ett respekterat namn både nationellt och internationellt och har jobbat med flera stora artister.

Redeem Empire
Ett av Göteborgs senaste tillskott av dancehallcrews som startades i början av 2016. Grundare är Julia Erlandsson som har lång erfarenhet inom dans.

 


Köp biljett