Spiders + the Maggots + the Voladoras

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 7 mars
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

Spiders från Göteborg släppte debutalbumet Flash Point i oktober 2012, ett album som genast klättrade in på Sverigetopplistan (lista över Sveriges mest sålda album) och blev P3-Guld nominerade för Årets bästa Rock/Metal. En knapp månad efter albumsläppet hakade Spiders på Graveyard för att tillsammans turnéra i Europa

 

Spiders grundades i början av 2010 och har sedan dess hunnit med att ge ut skivor på amerikanska Kemado Records (The Sword, Dungen) och Valley King Records och svenska De:Nihil Records och Crusher Records. Spiders har även framträtt på Musikhjälpen, Muskelrock, Roadburn Festival och Sweden Rock Festival för att nämna några.

 

Spiders är Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitarr) , Matteo Gambacorta (bas) and Ricard Harryson (trummor).

SWEDEN ROCK MAGAZINE (SE)

 

“…ett riffparty med en stor skopa garagerock och Motörheadstök.”

– Pelle Gunnarsson

 

Spirders går på scen 00.00

 

http://open.spotify.com/artist/19kCN9kQcd5T2IyqvPfjVt

www.wearespiders.com

www.facebook.com/wearespiders

 

THE MAGGOTS – på scen 23.00

 

De här garagerävarna har egentligen lagt bandet på hyllan men efter en liten reunion på Sivlettos sommarfest i somras som var så jävla rolig så bestämdes det att bandet kan tänka sig att lira ibland igen om förutsättningarna är rätt. Att spela i Gbg ihop med Voladoras och Spiders är helt rätt och det kommer att bli ett jävla ställ. Garagepunk och rock'n'roll rakt i fejan.

 

http://open.spotify.com/artist/0NVbAX8V4Tpgk47kKDsUhe

 

VOLADORAS – på scen 22.00

 

Dessa rävinnor firar i år 15 år som band! De knäcker det mesta så ska man bli överkörd så är Voladoras det bästa valet. Vill man försöka förklara vad det handlar om så är beskrivningen enklast att det är som en blandning av The Cramps och Shangri-Las. Inget jävla tjafs alltså. Hypnotiskt bra.

 

http://open.spotify.com/artist/5WwHUtj2yjeOZI2gBHdqTr

 

DJ klubblokaen: Mulle Livsgnist

DJ matsalen: Tapemaster Trash


Köp biljett