Spiders + The Pricks

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 5 december
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

SPIDERS – på scen 00.00

Spiders bildades i Göteborg 2010 och deras musik har bland annat beskrivits som ”70-talsosande hårdrock”, ”Motörheadstök” och ”riffparty” och rosats i magasin som Classic Rock, Record Collector och Sweden Rock för att nämna några.

 

I oktober 2012 släppte Spiders sitt debutalbum Flash Point som nominerades till P3 Guld för Årets Bästa Rock / Metal. Spiders har sedan dess turnérat flitigt i Skandinavien och Europa med band som Graveyard, Kvelertak och Blood Ceremony.

 

2014 skrev Spiders avtal med Reaktor Recordings / Universal Music där bandet nyligen släppte singeln Mad Dog och i Oktober släpptes albumet Shake Electric. Efter ett intimt o trevlig releasespelning på Göteborgs dramatiska teater drog de ut på en Europasväng så nu är de mer ihopspelade än någonsin när de kommer hem för att göra den första mer offentliga spelningen i Göteborg sen släppet!

 

Spiders består av: Ann-Sofie Hoyles (sång), John Hoyles (gitarr), Olle Griphammar (bas) och Ricard Harryson (trummor). 

http://open.spotify.com/artist/19kCN9kQcd5T2IyqvPfjVt

 

 

THE PRICKS – på scen 22.30

Det finns många som gnäller på återföreningar av gamla punkband och jag är ibland en av dom. Men givetvis beror det på situation till situation. En återförening för pengar när det enbart är originalbasisten kvar brukar bara lukta sur mjölk och smaka ännu värre men de gånger när det är ett för jävla bra band som har lagt ner och man får chansen att återförena dom igen då står jag nästan alltid först i kön på och få arra det! Så är det ju med Örebros hjältar The Pricks, precis som med Snuffed by the Yakuza. Likheten är slående. Två riktigt jävla bra band som aldrig ber om ett gig men som jag då och då genom rävlist lyckas återförena fast de aldrig ska spela igen. 

 

Denna återföreningen lyckades styras genom gemensamt hets vid Axels husvagn på gegganfestivalen och det kommer bli en väldigt extraordinär The Pricks-spelning det är inget snack om saken. 

 

Det går rykten om att The Pricks ska spela VARENDA låt de någonsin gjort sen starten på sin karriär och det går även rykten om diverse gästartister m.m Dock är detta enbart rykten där källan är den samma som skriver presstexten och som de flesta vet är jag full av skit och känner inte någon så det kanske bara är rent dravel det här? Nja, gör som ni brukar, ta mig med en nypa salt eller lite på mig. Ni kommer ej bli besvikna och det kommer bli ett annorlunda gig. Se det som The Pricks LE GRANDE FINAL i Göteborg. Tänk storslaget o maffigt. Det är inget gig man missar pga att man ska dricka en extra fesljummen öl på förfesten direkt det är inget snack om saken

 

http://thepricks.bandcamp.com/

 

DJ:s konsertlokalen: Tobbe K (Trubbel) + Ludde

DJ:s matsalen: Per + Johan Lothsson (GAFFA)


Köp biljett