Steget releasefest + Cajsa Siik

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 5 september
Insläpp 19.00
På Scen 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

STEGETS RELEASEFEST – TILL SLUT

Det har gått fyra år sedan debutskivan ”förändrar allting” kom ut. Och det verkar som att Steget genomgått en livskris och vi får följa med på resan tillbaka. Nya skivan handlar om snedsteg, felsteg och förlust. Men framförallt om att göra upp. Med uppväxtåren, vänner som svikit, kärleken och med sig själv. Det är innerligt, smärtsamt och ärligt.

Att lyssna på Steget är som att få ta del av brev skrivna i ensamhet för att orden måste ut. Varenda textrad, oavsett om det handlar om bakfylleångest eller om en kärleksförklaring till den där vännen som alltid ställer upp, så är det så kompromisslöst. Som känslor är. Och de ackompanjeras av en tung produktion som förstärker det hudlösa och sårbara i att inte vara någon annan än precis den du är.

Matildas röst och Nils piano bäddar in ångesten och gör den vacker. Men hoppet finns där. Som solen genom neddragna persienner i juli letar det sig fram genom raderna. Stiger upp mellan pianoslingor och stråkar och lovar, att bara du vågar så kommer det att ordna sig. Till slut. 

Vi öppnar dörrrarna denna kväll redan klockan 19.00 med lite förmingel. Vill du ha din skiva signerad är detta det perfekta tillfället. Supportakten Cajsa Siik går på klockan 21.00 och Steget går på scen 22.00. 

Vi har även feta releasefesterbjudanden för dig som vill förköpa entré + skiva samt merch. Skivor och merch säljs även givetvis på plats men med förköpserbjudandet så tjänar du dig en go slant så sett. Så ta en titt på dom här nedan: 

http://alleycatrecords.bigcartel.com/

DJ konsertlokalen: Mono-Urban (CGBG Great Shakes) 
DJ matsalen: Klara Grape & Francisco

Support är Cajsa Siik

Första singeln "Bakom ryggen" släpps 15 Augusti och följs upp av andrasingeln "Helvete" 29 Augusti. 

Albumet "Till slut" finns i butik 3 September.

Förköp: 
Entré+ cd/vinyl = 150 kr
Entré + cd/vinyl + väska = 250 kr
Entré + cd/vinyl + tshirt = 300 kr

Dessa fina förköpspaket köper du här:
http://alleycatrecords.bigcartel.com/
Endast biljett finns på länken nedan.


Köp biljett