Steve´N`Seagulls

Arrangör KB West
Datum tisdag 7 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 245:-+serviceavgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningen med Steve ’n’ Seagulls ytterligare. Spelningen på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum 7 december 2021.

Håll i din biljett! Biljetter till 18 mars, 15 september och 4 mars gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Observera, sista dagen för eventuell återlösen är 12 februari 2021. Om du önskar återköp, var vänlig kontakta Tickster.

••• 
Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta biljettåterförsäljaren för återköp, dock senast den 20 april. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Det finska youtubefenomenet Steve ’n’ Seagulls har börjat bli ett begrepp i Sverige efter flitigt spelande på både stora och små ställen. Från större scener inför 15 000 personer på Sweden Rock eller mindre gemytliga bakgårdar har de alltid levererat sina unika versioner av några av de största rockhitsen genom tiderna.

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC’s klassiker ”Thunderstruck” som i nuläget har visats över 90 miljoner (!) gånger. Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en speciell kväll fylld av party, dans och glada miner!


Köp biljett