Nytt datum – Steve´N`Seagulls

Arrangör KB West
Datum tisdag 15 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 245:-+serviceavgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram Steve ’n’ Seagulls kommande Sverigeturné till hösten. Konserten på Pustervik kommer nu att äga rum den 15 september.
 
Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta biljettåterförsäljaren för återköp, dock senast den 20 april. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Det finska youtubefenomenet Steve ’n’ Seagulls har börjat bli ett begrepp i Sverige efter flitigt spelande på både stora och små ställen. Från större scener inför 15 000 personer på Sweden Rock eller mindre gemytliga bakgårdar har de alltid levererat sina unika versioner av några av de största rockhitsen genom tiderna.

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC’s klassiker ”Thunderstruck” som i nuläget har visats över 90 miljoner (!) gånger. Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en speciell kväll fylld av party, dans och glada miner!


Köp biljett