Stylo G

Arrangör Axxionpack Entertainment
Datum fredag 3 maj
Insläpp 22.00
Pris 195
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

En av de hetaste artisterna inom dancehall just nu går under namnet Stylo G. Med sin senaste megahit ”Touch Down” så visar Stylo G att han är en artist som kommer att blow up under 2019!

STYLO G (JAM/UK)
Jason McDermott, mer känd under namnet Stylo G, föddes i Spanish Town 1985 men flyttade till London när han var 15 år. Flytten inspirerade honom att skapa en egen stil – som bäst går att beskriva som en fusion av varma Jamaica och kalla England. Denna sammanslagning ledde sedan till genombrottet med singeln ‘Call Me a Yardie’ 2012.

2014 vann Stylo G MOBO-priset för Best Reggae Act och fyra år senare släppte han sin första EP ‘Ten Years Later’ som tagit honom ut på turné i Europa. Stylo G’s senaste singel ‘Touch Down’ tog dancehall-scenen med storm, och efter att ha remixats av dancehall-kungen Vybz Kartel & Nikki Minaj har Stylo’s fanskara vuxit även utanför dancehall-världen. Axxionpack Entertainment är stolta över att ha Stylo G på scen fredag 3 maj, och vi lovar en dancehall-liveshow när den är som bäst!


Köp biljett