Sub-Sonic Live: Iberia/Azure Blue/Postiljonen

Arrangör Klubb Instant & Fred Perry
Datum fredag 18 oktober
Insläpp 21.00
Pris 140
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

Azure Blue
Azure Blue har hyllats världen över för sin drömska popmusik. Den 30 september släpps det andra albumet ”Beyond The Dream There's Infinite Doubt”. 2011 släpptes Azure Blues debutalbum "Rule of Thirds". Mannen bakom projektet, Tobias Isaksson, var då redan sedan länge ett namn bland popkännare världen över för sina projekt Irene och Laurel Music. Men det var med Azure Blue allt på allvar föll på plats. Inspirerad av Dennis Wilsons ”Pacific Ocean Blue” och med en vision om en musik lika estetiskt fulländad som emotionellt djuplodad skapar Tobias Isaksson under namnet Azure Blue skimrande popmästerverk av uppriktighet och värme. Musik som är nostalgisk och modern på samma gång. Samtidigt tidlöst klassiskt och omedelbart nu.

Iberia
Iberia är Maja Milner från Makthaverskan och Alexander Palmestål från Pistol Disco. Från Göteborg, bor i Berlin. Det är drömskt, klubbigt och helt fantastiskt. Iberia är dessutom ett väldigt angeläget band, inte enbart musikaliskt utan för allt de står för. Läs mer om det här: arbetaren.se/artiklar/en-resa-med-iberia

Postiljonen
Den geografiskt gränsöverskridande drömpoptrion Postiljonen, med medlemmar från Norge och Sverige, föddes så sent som för två år sedan och har på kort tid etablerat sig som en kraft att räkna med. Deras musikaliska ljudkuliss består av svävande och drömsk sång målat över glödande ambienta landskap, inte helt olikt M83, Sigur Rós och Cocteau Twins. Inspirationen lyfts från gamla brusiga svartvita filmer lika mycket som från de sömnlösa nätterna som befolkar sommaren. I eget ordalag är Postiljonens musik en direkt konsekvens av dagdrömmar som fått liv. Bandet släppte i somras hyllade albumet ”Skyer”


Köp biljett