Supersuckers + Deadheads + Molior Superum

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 8 juli
Insläpp 21.00
Pris 160
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

SUPERSUCKERS (US)
Det självutnämnda ”Greatest Rock n’ Roll Band in the World”, Supersuckers, formades egentligen redan 1988, men gick då under namnet The Black Supersuckers. Sedan dess har bandmedlemmar kommit och gått och ”The Black” slopades från bandnamnet redan i början av nittiotalet. Eddie Spaghetti har dock alltid varit stommen i varje lineup även om en del medlemmar tagit paus för att sedan återvända några turnéer senare! 

Med sin magiska mix av rock-n-roll, country o fuck hela jävla skiten-attityd har de tagit allt ifrån actionrockare, punkare, glamrockare samt svenne-bananer som gillar raaawk under sina vingar! Supersuckers har en såpass bred repertoar att de flesta som är inne på någon sorts rock garanterat har ett album som träffar dom rätt i hjärtat!  

Sedan albumdebuten, ”The Smoke of Hell”, från 1992 har Supersuckers turnerat oavbrutet. De har delat scener runt om i världen med namnkunniga band som SocialDistortionBad ReligionThe Ramones, MotörheadFlogging MollyButthole SurfersReverend Horton HeatNew York DollsThe Dwarves, White Zombie och NashvillePussy… bara för att nämna några få.

I januari 2014 släpptes Supersuckers albumet ”GET THE HELL”, vilket var deras första studioalbum på fem år men när väl skrivlusten kom tillbaka fick de inte kramp direkt. Uppföljaren ”Holdin the bag” släpptes 2015 och en stor Europaturné var planerad till sommaren men tyvärr sket det sig och hela turnén blev inställd. Räkna därför med ett supertaggat Supersuckers som nu kommer till Göteborg och blåser öronen av oss i sommar! 

"The greatest American underground rock band of the last 25 years."
(Classic Rock Magazine)

"If you don't like the Supersuckers, you don't like Rock-N-Roll."
(Lemmy)

"They played my birthday party. They rock!"
(Eddie Vedder from Pearl Jam) 

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/7gMCi9ouTHLfqzJsjL1UVg

DEADHEADS – på scen 23.00
Efter Deadheads släppte sin andra fullängdare ”Loaded” på High Roller Records har det börjat rulla på rejält i Tyskland och små minturnéer görs titt som tätt för att hinna med festivalspelningarna där nere! En vis man/kvinna/skogstroll/nymf/gnom eller whatever kläckte en gång de två bevingade uttrycken ”Högmod går före fall” och ”Du ska aldrigglömma dina rötter” och tur är väl det att grabbarma/gubbarna i Deadheads är ett gäng pålästa rackare för annars hade det väl inte blivit ett gig i Göteborg på ett jävla tag!
Om du gillar den tidiga actionrocken och har missat Deadheads, så bör du verkligen stanna till och kolla in detta hungriga rock n roll-band. Deadheads började lira sin snabba, energiska rock vintern 2012 med ambitionen att göra grymt bra rockmusik med fokus på ett tight och drivande grundkomp bakom själfylld sång och riviga gitarrsolon. På den korta existenstiden bandet har haft hittills har det hänt mycket. Två vinylsinglar har släppts och sålts slut, släppta på spanska Ghost Highway Recordings och amerikanska StrangeMagic Records. Debutalbumet “This is Deadheads first album (it includes electric guitars)” släpptes i maj 2014, även denna på spanska Ghost Highway Recordings. Deadheads har även hunnit turnera i flera delar av Europa och spelat ihop med band som Turbonegro, Imperial State Electric, Datsuns och Monster Magnet.
Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/3paYMLyPLEPC23eafpt652
 

 

MOLIOR SUPERUM – på scen 22.00
Molior Superum är enligt mig ett av Göteborgs svängigaste rockband som förtjänar mycket större uppmärksamhet än de fått än så länge! 
Man vet att en artists musikaliska alster är av toppklass när artisten i sig inte bemödar sig att beskriva en säljande presstext. 

Eller vad sägs om den här jag fick?
”Inte spelat på 8 månader. Årspremiär för detta dormanta band”

En magisk presstext om du frågar mig!

Nåväl, om du missat Molior Superum så har de både släppt sjuan ”The InconclusivePortrait” samt EP:n Electric Escapism och varit ute på diverse Europaturnéer. 

Nu har bandet legat lite på is i 8 månader men som den tjötröv man är lyckades man få ett pepp inför detta giget! Så kom i tid så du inte missar the return of Molior!

https://open.spotify.com/artist/61Rdij6g0FBcoU3F6wmsoB

DJ konsertlokalen: TBA
DJ matsalen: TBA

Club Slacker
Pustervik 
Fredag 8 Juli
Entré: 140 kr + förköpsavgift. (biljetterna släpps fredag 3 juni)
Öppet: 21.00-03.00
Http://www.jonk.se/


Köp biljett