Svensk Wrestling • Guldfeber

Arrangör Svensk Wrestling
Datum lördag 10 juni
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 300
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Guldfeber – Finalen om Mästarbältet

Då har det blivit dags för den historiska säsongsfinalen för Svensk Wrestling, där den första innehavaren av Mästarbältet ska koras, och detta ska göras på tuffast möjliga sätt, genom att hålla de båda semifinalerna, OCH den stora finalen, på samma gala! 

I den första semifinalen får vi se Göteborgs storhjärtade favoritgranne, luchadoren El Vecino, ställas mot Betalt Samarbetes gigantiska monster Tank Anderson, och i den andra semifinalen får vi se Göteborgs kåtaste koppartjyv och hemmahjälte Conny Mejsel ställas mot den livsfarlige och minst sagt sliske Valentine, också han del av Betalt Samarbete. Och i finalen får vi se se vinnarna göra upp, redan blåslagna efter varsin match, i den olidligt spännande matchen där bara en kan bli Svensk Wrestlings första innehavare av Mästarbältet!

Även  Tag team-titlarna kommer ställas på spel av Betalt Samarbete mot ett surprise-tag team, Svensk Wrestling kommer toppa laget vad gäller de återstående matcherna, och vi undrar såklart allihopa vad som kommer hända mellan Johnny från Sandviken och Timmy Force, som bedrog sin vän Johnny och gick med i Betalt Samarbete på senaste showen på Pustervik, till publikens absoluta vämjelse och ilska.

Missa nu inte säsongsfinalen den 10e Juni på Pustervik, en historisk dag för Svensk Wrestling!


Köp biljett