Svensk Wrestling • Påsk-Traumatisk Stress

Arrangör Svensk Wrestling
Datum lördag 8 april
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 300:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Efter en riktigt hård start på jakten på mästarbältet 2023 är Svensk Wrestling tillbaka på Pustervik, på självaste påskafton, med en minst sagt explosiv show där jakten på Mästarbältet fortsätter.
På årets första gala på Pustervik såg vi fyra av Svensk Wrestlings bästa gå vidare i turnéringen för att kröna den första innehavaren av Svensk Wrestlings Mästarbälte: den väldige och livsfarlige Tank Anderson, den rosaklädda slemproppen Valentine, Danmarks farligaste fribrottare, multisportaren Carlos Zamora, samt den undersköna men livsfarliga Aya von Lust, som tack vare sin nyfunne vän (?) Betty Rose klådde den onde Levi Petrus och säkrade sin plats i turnéringen.

Och inte nog med det, för i kvällens main event ska vi få se Johnny från Sandviken, publikens älskling, utmana Betalt Samarbete om Tag-Team Mästarbältena tillsammans med sin kompis, den otroliga atleten och publikfavoriten Timmy Force.

Detta kan bli Svensk Wrestlings hittills absolut  mest fullspäckade show, senaste var det slutsålt långt i förväg, så om ni inte vill missa en blivande klassiker så ro åt er biljetter och vallfärda till Pustervik och slut upp med oss för en våldsamt rolig påsk!


Köp biljett