Svenska Mästerskapen i Breaking

Arrangör Studieförbundet Bilda Väst, Devote & Göteborgs Stad
Datum lördag 28 september
Insläpp 11.00
Pris 100
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 
Svenska mästerskapet i Breaking äger rum den 28 september mellan kl 11-21.
Det är ett arrangemang för folk som gillar dans, där Sveriges bästa dansare skall koras. För dig som gillar breakdance/hiphop är detta ett privilegium att det sker i Göteborg det kommer komma folk från alla Sveriges hörn för att göra upp om titeln.
Det finns tre kategorier: grupp, solo och junior med vinster på 15000kr, 5000 kr resp. 2000 kr. Det kommer alltså att vara en tävling där man gör upp om vem som vinner i så kallade battles. Om man inte är med i battles så kan man alltid dansa i cyphers.
Vi har domare från olika delar av världen som skall besluta om vem som vinner. De är kända inom breaking kulturen och har varit aktiva i flera år och de är till och med pionjärer.
Det kommer att spela musik från våra DJ:s och dessutom kommer vi att ha ett live band som spelar. Det kommer att spelas mycket av hiphop och funk under dagen så er som gillar detta är mer än välkomna, live bandet kör en lite längre live spelning kl 18 för er som vill se Body Snatchers rocka men de kommer även spela under battles.
Mer info på
https://www.facebook.com/breakSM
Vi ses där
Välkomna!


Köp biljett