OBS INSTÄLLT – Sylvester Schlegel

Arrangör 28 Booking
Datum tisdag 19 maj
Insläpp 19.00
Pris 150 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Konserten med Sylvester Schlegel den 19 maj är tyvärr inställd.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Sylvester Schlegel konsert på Pustervik i Göteborg den 19 maj, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpta biljetter återlöses automatiskt. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

”Jag tänkte att den här gången ska jag klara mig själv.

Musik skapad helt utan påverkan av andra. 100% intuition och helt utan kompromisser.
Inga mellanhänder, bollplank, sällskap, stöd eller livlinor. Att komma så nära sig själv som det bara går.
För det är väl vad det går ut på, den här grejen? Att klä av sig allt och förmedla det som finns där under med toner? En narcissistisk odyssé utan like var planen. Men i slutändan visade det sig såklart att själv är en ganska medioker dräng. Och min tålmodige vän och kumpan Emanuel Lundgren fick kliva in och rensa upp i röran.

Jag ville att det skulle låta som ett elektriskt tivoli i en betong-bunker. Som en budget-scifi-film bakom järnridån. Döds-grått och färgsprakande på samma gång. Fallfärdiga maskiner och skinande hopp om framtiden. Mekaniskt och organiskt, smutsigt och skinande. Yxigt sågade pusselbitar som inte riktigt passar i varandra. Med lika delar fingerfärg och mikrokirurgi kom vi hyfsat nära ändå, Emanuel och jag.
Nu är det no turning back och jag är som vanligt lika stolt som jag är skräckslagen.

”Röka Inomhus” släpps den 3/4 på orange vinyl och Spotify, och i samband med det tar jag med mig ett par goda vänner för att försöka sätta upp detta semielektroniska spektakel på några av landets finaste scener. Jag vet att tajmingen är diskutabel, men det finns faktiskt bara nu.”


Köp biljett