Tangerine Dream – Nytt datum kommer

Arrangör KB West
Datum söndag 15 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 325:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Dessvärre måste vi meddela att konserten med Tangerine Dream inte kommer att genomföras 15 maj på Pustervik.

Tyvärr påverkar effekterna av pandemin musikbranschen fortfarande.Vi försöker tillsammans med bandet att hitta ett nytt datum i höst, och återkommer så fort som möjligt med besked.Till dess uppmanar vi dig att hålla i biljetten. Eventuell återlösen sker när vi har ett klart besked om nytt datum.

Tack för förståelse!

De tyska ambient electronic-pionjärerna Tangerine Dream kommer till Göteborg för en konsert på Pustervik den 15 maj!

Tangerine Dream, sjufaldigt Grammynominerade, är ett unikt fenomen, när de bara använder avancerad modern teknik, men samtidigt omgivna av en stark rock’n’roll-identitet. Tillsammans med Kraftwerk var bandet pionjärer inom genren när deras musik började ges ut under 70-talet och musikindustrin revolutionerades.

Bandets skapare och tillika mastermind Edgar Froese gick bort i början av 2015. Dock hade han redan lagt grunden för en ny vision och version av Tangerine Dream, och nu leds bandet av långtida medlemmen Thorsten Quenschning tillsammans med Ulrich Schnauss och Hoshiko Yamane.

”The Tangerine Dream Sound” är svårt att kopiera. Det är något med hur alla musikaliska lager struktureras och slutligen limmas ihop till en obeskrivlig musikalisk upplevelse. En originalitet som måste erfaras!


Köp biljett