Terra + Support: Nemo Sparding #2 – OBS SLUTSÅLT

Arrangör Woody West
Datum onsdag 27 december
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 200 :-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Efter att ha sålt slut biljetterna till turnépremiären på Pustervik på mindre än ett dygn är det nu klart att Terra även avslutar turnén succéåret 2023 med ytterligare en konsert 27 december – biljetter finns ute nu! 

Efter att ha sålt slut biljetterna till turnépremiären på Pustervik på mindre än ett dygn är det nu klart att Terra även avslutar turnén succéåret 2023 med ytterligare en konsert 27 december – biljetter finns ute nu!

Vissa band händer direkt, tar eld och brinner ursinnigt ut till en hög aska. Terra är precis tvärtom. Spelning för spelning, låt för låt, har Sveriges bästa liveband byggt en publik vars hängivenhet ibland tar sig uttryck i ren hysteri. Som när de nyligen avslutade Way Out West genom att fylla Pustervik till bristningsgränsen i hemstaden Göteborg.

Terra är ett rockband som folk bryr sig om på riktigt.

Nya albumet ”Livslinjen”, som släpps den 13 oktober via Welfare Sounds & Records, har producerats av indieikonen Jari Haapalainen (The Bear Quartet, Markus Krunegård, Frida Hyvönen m.fl.), Alexander Bergil (Ljung, Boy Destroy, Jävla EP:n) och Per Stålberg (Division of Laura Lee m.fl.) mellan Gamlestaden i Göteborg och Jaris studios i Aten och Berlin.

I samband med albumsläppet ger sig Terra ut på en omfattande turné genom Sverige med start i hemstaden Göteborg den 21 oktober.

”Jag blir smått euforisk över träffsäkerheten och känslan i Karl Sundströms låtar.” – Göteborgs-Posten

”Terra är Sveriges mest underskattade rockband” – Café

Support: Nemo Sparding

Nemo Sparding är efter två år sedan senaste släppet “Lonely Lunatics [EP]” nu aktuell med den nya EP’n “All The Lies In Truth”. Under de senaste två åren har musiken gjort en resa från det mer bedroom producerade singer/songwriter-projekten till ett större och mer bandbaserat sound med influenser som The National, DIIV & The Strokes.

Sedan 2020 har han backats upp av bandet ”The Picture” som skapades i samband med debutalbumet ”Dear Mind”. Tre år senare kom “All The Lies In Truth [EP]” som lyfter alltifrån bortkommen kärlek till en längtan att ta sig bort från nuet och den situation man som 19 åring i Göteborg kan finna sig själv i. Bortsprungen och hopplös men med det underliggande hopp en tvingas leva på.


Köp biljett