The Baboon Show + The High Hats + The Liptones

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 3 april
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

THE BABOON SHOW – på scen 00.00

Ett av Stockholms mest fartfyllda punkrockband. 2014 firade The Baboon Show 10 år som band och släppte i samband med det sitt sjätte studioalbum "Damnation". "Damnation", som släpptes 1 maj 2014, är tio spår av hyperenergisk och rättfram punkrock’n’roll i sann The Baboon Show-anda. Texterna och musiken är enklare och rakare än tidigare och man har dragit ner på antalet ackord. 

 

Grymma Frida Ståhl (LaPuma, Meldrum) är ny basist och har bidragit till det hårda soundet. Som på de senaste två albumen är allt inspelat och producerat av Pelle Gunnerfeldt (The Hives, Randy) i Studio Gröndahl i Stockholm. The Baboon Shows absoluta styrka ligger i att man alltid ger hundra procent live. Kort sagt; gör dig beredd på en rejäl överkörning! 

 

http://open.spotify.com/artist/7Fh1k3NlvVj1Oj6kpfQf9f

 

THE HIGH HATS – på scen 23.00

Ett avsked…

Året var 2008 och High Hats hade just sopat hem priset Året Rock på Manifestgalan i Stockholm. Motiveringen löd; ”Med en klockren lycko/festkänsla och jävlaranamma återupplivar de Ramones och Beach Boys i ett mischmash av pop och punk-referenser. Opretantiöst, enkelt och dansant.” Nu är det 2015 och de låtar som gjorde debutskivan till vad den var ska för en sista kväll få se nattens mörker. 

 

Det är med stor sorg som The High Hats kommer att ta avsked av klassiker som "I overdid it", "Burn that church", "S.N.A." och "Holiday Road". Men någon gång måste man säga adjö till den tid som varit, och vad passar då bättre än att ställa till med minnestund på klassiska Club Slacker? Vi tänker klassisk ryss-begravning där vi samtidigt skålar för split-7an med amerikanska The Queers som kommer att finnas till försäljning denna afton. Med gråten i halsen och flaggan på halv stång går vi vidare i livet. Och kvällar som denna går inte i repris…

 

http://open.spotify.com/artist/0oiZQ1Uu2tUZp8MC9KZmg6

 

THE LIPTONES – på scen 22.00

The Liptones är Sveriges längst levande ska-band genom tiderna! Sedan 1997 har dom outröttligt kört på med en aldrig sinande energi och släppt 4 fullängdare och en mängd singlar fyllda med fartfylld,på gränsen till punkig,skamusik. Helt i legendarerna ”The Specials” anda. Att de också är ett liveband av högsta rang behövs knappast längre påpekas då deras rykte (både på och av scenen;) talar för sej självt! 

Med nya svenska skivan " Sidospår" kommer dom skanka din röv som de gjort så många gånger förr på Club Slacker!

 

http://open.spotify.com/artist/241VUrCDF7KEwRILktg73B

 

DJ Klubben: TBA

DJ Matsalen: TBA

 

Club Slacker

Fredag 3 April

Pustervik

Öppet: 21.00-03.00

Entré: 100 kr

Ålder: 20 år (18 med biljett)

Förköp finns på Pusterviks biljetter samt http://ticnet.se/


Köp biljett