The Bones + The Kendolls

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 20 december
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

THE BONES – på scen 00.00

The Bones må vara exakt hur stora som helst ute i Europa men det hör til ovanligheterna att de gör gör ett gig på hemmaplan. Därför är Club Slacker oerhört nöjda över att kunna presentera detta som en julklapp till göteborgarna. Sedan releasen av senaste plattan "Monkeys With Guns" 2012, har man som vanligt mest hållit sej nere på kontinenten med frekvent turnerande. Men nu är det alltså äntligen dags igen för Karlskronabandet att inta staden Göteborg. 

 

The Bones bildades 1996 och har sedan dess släppt fem album, flera miniplattor samt live-dvdsoch gjort otaliga gig runt om i världen. 2014 innebär ännu mer turnerande och nya inspelningar – det finns ingen stopp på The Bones-tåget. Men innan det är dags för att ta över världen 2014 avslutar de det här gigåret på vårt älskade Pustervik.

 

Lyssna på The Bones här:

http://open.spotify.com/artist/558FUv3bzt12xTr6WY4h4h

 

THE KENDOLLS – på scen 23.00

Från starten I Göteborg 2007 har The Kendolls snabbt utvecklats till ett konstant arbetande, framåtsträvande och turnerande band. Inspirationskällorna inkluderar såväl klassisk rock/blues som hardcore punk och akter som Chuck Berry, New York Dolls, Black Flag, Skitsystem och QOTSA. Innan de ens gjort sig ett namn på hemmaplan köpte bandet en turkos Volkswagen och begav sig ut i Europa. Genom spelningar på spanska barer, pissluktande golv i Ungern och festivalscener i Tyskland har bandet med tiden övertygat publiken och gjort sig kända som ett kaotiskt och intensivt liveband. 

 

Med ökad mognad men med sin råa nerv i behåll är The Kendolls nu redo att släppa lös sin andra fullängdare ”Dirty Dogma”. Albumet utgörs av en samling upplevelser som släpar lyssnaren genom gator av fördärv, extas och galghumor. I kombination med 50-60-talets rocksväng, kryddat med lite metal- och punkenergi, utforskar skivan dynamik och variation. Utan tvekan är detta en platta som kommer få dig att dansa tills du stupar.

 

Lyssna på nya plattan Dirty Dogma här:

http://open.spotify.com/album/7xqwFwp24Uzac2junxNFgx

 

Se videon till “My meds” här:

http://www.youtube.com/watch?v=9-3TR6rPEk0 

 

DJ i konsertlokalen: TBA

Dj i matsalen: TBA

 


Köp biljett