The Exorcist Gbg + SPR!

Arrangör Höga Nord
Datum fredag 29 december
Insläpp 21.00
Pris 140
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Piltdown-mannen ansågs länge vara en viktig länk mellan människa och apa. Men den 21:a november 1953 punkterades fornfyndet och avslöjades som en bluff. Exakt 63 år, 1 månad, 1 vecka och 3 dagar senare samlas vi på Pustervik för att hylla vår inre apa. Men även för att fira Höga Nord Rekords 5 års dag

The Exorcist GBG: 
Göteborgsbaserade trion The Exorcist består av Osynlige Mann, Pontus Torstensson och Petrus "Vesslan" Hård. Ansvariga för band som legendariska Uran, Tentakel och Sork.
Konceptet funkig dödslounge har varit dold för publiken länge. En tonalitet lånad från dödsmässor kombinerat med disco-erans rytm-estitik, som vandrar från raffinerat till primalt, från avslappnat till oroande intensivt. Likt ett rymdskepp som långsamt driver mot ett svart hål och börjar visa sprickor på grund av det ökade trycket. Besättningen vänder sig mot varandra i allt ökande grad. Denna transformation i modus är nödvändig för att beskriva inom vilket spectra The Exorcist GBG rör sig. Trots detta är varje låt ett universum i sig, från rymdvarelsefunk till dödsdisco. Utmärkt att promera till. 

SPR!:
SPR! är Albert Sjöstam och Christoffer Fransson. Tidigare har de gjort tidlös dra-åt-helvete musik under namnet Super! men även ny-andlig psykedelia i konstellationen Supra!. SPR! är syntesen mellan dessa. Deras anarcho krautbrus trampar lika hårt som ryssar på Tour de France.

DJs: Robert Leiner & Höga Nord 

Visuals: Bikt Crew

21 – 03 || 29/12 || Pustervik || 140 kr 

———————————————————–
DESTROY NEGATIVE ENERGY WITH THE POWER OF MUSIC

 


Köp biljett