The Fleshtones(US) + Jack Oblivian(US) + The Shieks(US)

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 3 oktober
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

THE FLESHTONES (US) – på scen 00.00
De har fått titlarna Amerikas Garagerockband nummer ett samt kungarna av garagerock och jag kan inte säga annat än att de förtjänar de epiteten. De har kört på ända sen 1976 men detta är inget avsomnat gammalt band utan detta är gubbar som fortfarande har drivet o spelglädjen i sig vilket varje liveshow vittnar om! Det är gubbsväng på hög nivå rätt igenom och jag vågar påstå att oavsett vilken genre du gillar inom rocken så har jag svårt att se att du kan ogilla dessa herrar.

De släppte sin nya fullängdare Wheel of Talent i februari i år och gör nu ett kärt återbesök i Sverige. Deras platta ”Do you swing” från 2003 är fortfarande en av mina favoritplattor, detta är bara ett band ni inte får missa helt enkelt. 

Lyssna här:
http://open.spotify.com/artist/3a9cSOmXeX3S8Tosfy9Dwv

JACK OBLIVIAN (US) – på scen 23.00
Jag har även nöjet att presentera garagelegenden Jack Oblivian från Memphis denna kväll. Han kräver ingen närmare presentation efter att ha varit med i grupper såsom Oblivians, Compulsive Gamblers m.m Han kommer bjuda på ett set fyllt med dels hans solomaterial men även gamla favoriter från de tidigare band han spelat i. Vi kan helt enkelt förvänta oss en garagehitkavalkad denna kväll!

Om du ej har koll på denna gigant kan du kolla in mini-dokumentären här:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UdPfdg5K0cQ

Lyssna här:
http://open.spotify.com/artist/5JCUdrDNPQzz92wVEu6lGS

THE SHEIKS (US) – på scen 21.00
Jag vet inte ett skit om detta band. Nån pressrelease finns inte o googlar man finner man nada men det spelar inte så stor roll. Jack Oblivian har valt dom som supportband för turnén o då vet man att det är bra grejer. Det var så jag upptäckte favoriten John Paul Keith t.ex. 

Men lyssnar man så hör man direkt att de här slynglarna kan sin sak:
http://thesheiks901.bandcamp.com/music 

DJ:s konsertlokalen: Törley Sisters (Lovan & Nanna)
DJ matsalen: Hampus (Grindmaster Flesh)


Köp biljett