The Nude Party + Support: The Trip Western’s

Arrangör Woody West Lördagsklubb! & FKP Scorpio
Datum lördag 10 juni
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 245 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

För The Nude Party har ett decennium flugit förbi på ett ögonblick. Under den tiden har det New York-baserade bandet släppt tre väl mottagna album, en EP samt gjort otaliga konserter. Precis innan pandemin började bandet ta fart på allvar. Allt fler fick upp ögonen för deras melodiska rock och bland fansen fanns bland andra Jack White, Arctic Monkeys och Orville Peck. Snart blev det vardag att leverera otroliga liveframträdanden på stora scener som Bonnaroo, Lollapalooza, Newport Folk Festival och Shaky Knees.

Hysterin under deras konserter har blivit allt större längs vägen och gruppen säger sig ha förlorat sig själva i turnéer och supportgig, som lett dem till bland annat The Growlers, The Oblivians, La Luz, Night Beats och King Gizzard and The Lizard Wizard.

På sistone har The Nude Party blivit bra på att spela även med kläderna på. Men om någon i publiken känner ett behov av att delta i en anda av exhibitionism backar bandet inte ur.The Nude Party har helt enkelt utvecklats till en rock and roll-akt att räkna med. Missa inte chansen att se dem på Pustervik.


Köp biljett