The Refreshments & Eva Eastwood

Arrangör Pustervik
Datum lördag 7 november
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 295
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Folkparksfest mitt i stan!
Vi har bokat de mest fartfyllda och kvalitativa akterna i landet för att få till denna folkfest på Pustervik! Ute i landet kan man se dessa artister några gånger om året men i storstan är det inte ofta men nu händer det!
Utöver grymma The Refreshments och Eva Eastwood så kommer man på Pustervik denna kväll avnjuta korvvagn, barpianist och tombola!
DJ´s är förträffliga Mattias The Hustler och Jacko La Motta som spinner vax från olika årtionden! Dans och hålligång!
The Refreshments
Nu är det ett kvarts sekel sedan The Refreshments bildades i Gävle. Med en halv miljon sålda skivor och grammisar, guld och platinaskivor i mängder och över 4000 spelningar i ryggen har The Refreshments tveklöst förtjänat titeln som landets hårdast arbetande och mest rotfasta rock’n’roll-band.
Spelglädje och rutinen som The Refreshments innehar är beundransvärd och ovanlig i vårt lilla land. Det är nog därför de har fått kompa Dave Edmunds, Sven Zetterberg och Albert Lee för att nämna några.
Eva Eastwood
Eva Eastwood har varit högaktuell på rockabilly-scenen sedan starten 1999 då hon började släppa skivor på Tail Records. Sedan dess har det blivit 10 album både på engelska och svenska. Spelat har hon också gjort flitigt, mycket i Sverige men också runt om i Europa.
Som låtskrivare har hon komponerat över 800 låtar, bland annat till The Boppers, linda Gail Lewis, Lalla Hansson, Berth Idoffs, Jerry Williams och Larz-Kristerz.
Eva Eastwood är rock n roll, rockabilly och 50-tal schlager skapat med fingspetskompetens och med ett gäng grymma musiker vid sin sida, The Major Keys!
 


Köp biljett