The Royal Concept + Support: Manganas Garden/Ruby Empress

Arrangör KB West
Datum torsdag 10 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 250
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

The Royal Concept uppmärksammades stort 2012 när låtarna ”Gimme Twice”, ”World on Fire” och ”D-D-Dance” gjorde succé världen över på internet, radio och klubbar. I oktober startar de sin USA-turné med nya EP:n Smile i bagaget, och i december återvänder de hem till de svenska scenerna för klubbspelningar, vilket startar med ett besök på Pustervik.

Tillsammans med debutalbumet ”Goldrushed” kom hitsingeln ”On Our Way” som inte bara blev en P3 hit utan också en indie-anthem världen över. Efter två års turnerande världen över landade TRC i höstas i Los Angeles och påbörjade arbetet med en uppföljare tillsammans med producenten Tony Hoffer (M83, Phoenix, Depeche Mode, The Kooks).

”Det känns så jävla episkt att veta att vi kommer hem till ett vinter-klubbland i december. Det är bara så att de bästa musikaliska upplevelserna kommer på små klubbar. Konserter och festivaler är fantastiskt men i en liten klubb är det en helt annan atmosfär. Folk ser varenda liten svettdroppe. Det kommer att bli magi!” hälsar David Larsson i The Royal Concept.

Support Manganas Garden // Ruby Empress


Köp biljett