Nytt datum – The Sounds

Arrangör FKP Scorpio Sverige
Datum fredag 10 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 365:-+service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av det fortfarande osäkra Coronaläget måste vi tyvärr skjuta upp konserten. Nytt datum:

10 december The Sounds @ Pustervik.

Behåll din biljett! Den är automatiskt giltig till konserten 10 december och du behöver inte göra något för att byta ut den.

Om du har förhinder och inte kan gå på det nya datumet ska du kontakta den officiella biljettleverantören Tickster innan 25 april 2021. Din biljett kommer då att återlösas och pengarna kommer att återbetalas till det konto som användes vid köpet.

The Sounds sitter ohotat kvar på tronen då det kommer till dansant indierock. Nästan 20 år efter att de knockade världen med singeln ”Hit Me!” avtäcktes det nya albumet ”Things We Do For Love”. Och plötsligt hade vi fått ett pärlband nya favoritlåtar.

Som band sträcker sig The Sounds historia över två decennier. Spänningen och dynamiken på bandets sjätte album ”Things We Do For Love”, som släpptes tidigare i år, påminner dock snarare om ett nystartat bands hunger. Svepande och majestätisk indierock som spricker och sticker ut på exakt rätt ställen. Vi hör ljudet av ett band vars kemi är inneboende och naturlig, inte uträknad.

Albumets singlar, titelspåret ”Things We Do For Love” och den pulserande popdängan ”Safe & Sound” har rullat på flitigt på svensk radio under året och när bandet genomförde en livestreaimad konsert från KB i Malmö sågs den av hundratusentals fans världen över.

Sedan genombrottet med albumet “Living in America” 2002 har The Sounds fortsatt att producera hitsinglar som “Tony the Beat”, ”Painted By Numbers”, ”Song With A Mission”, ”No One Sleeps When I’m Awake”, “Beatbox”, “Something to Die For, “Shake Shake Shake” and “Thrill” och har i Maja Ivarsson en av landets absolut främsta frontpersoner.

2019 kallade Aftonbladet bandets liveshow för “explosiv och nervpirrande” och tillsammans med The Hives och Mando Diao sålde The Sounds ut två stycken Dalhalla.


Köp biljett