The Sun Days + Molnet

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 9 september
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den 9 september har vi nöjet att presentera en perfekt popkväll!

 

THE SUN DAYS

Indiepopband från Göteborg som i våras släppte singeln “Don't need to be them” via amerikanska bolaget Run For Cover Records. Omedelbart tog inflytelserika Pitchfork täten i hyllningskören, och välrenommerade Stereogum valde i sin tur att beskriva The Sun Days som ett av de bästa nya banden i världen. Sedan dess har de släppt sin gitarrpopiga debut “Album” på vinyl, toppat internationella radiolistor och gjort en omfattande turné i Storbritannien.

I skrivande stund har hitsingeln “Don't need to be them” mer än en halv miljon uppspelningar på Spotify och i höst planerar bandet att spela in nytt material påhejade av kollegorna The Pains of Being Pure at Heart och Touché Amoré. Nu är The Sun Days tillbaka på hemmaplan – och du har chansen att se ett av Sveriges internationellt sett mest lovordade och heta popband äntra Pusterviks scen.

 

MOLNET 

Året 2103 satt Skellefteå-födda Albin Marklund och skrev texter och melodier som tillslut skulle komma att forma Molnet. Nu, 3 år senare är Molnet ett band baserat i Göteborg och som redan stått för en rad klassiska spelningar, med ett till bredden fyllt Pustervik och Stora Teatern i Göteborg som fjädrar i hatten.

 

Om Vampire Weekend och Beach Boys gifte sig och fick ett barn skulle det heta Molnet, det hörs inte minst på bandets första singel "Should have seen me". 8 april 2016 släpptes Molnets debutalbum "Sometimes"Kning Disk och det har redan blivit ordentligt lovordat både i Sverige och på andra sidan atlanten.

 

DJ’s i klubben innan och mellan banden är Happy Together (Roos, Göthberg & Lothsson). Efter banden stökar dom vidare i matsalen.

 

Inträdet är 100 kr.

Ålderstränsen är 20 år och 18 år på förköp.


Köp biljett