The Temperance Movement + Joshua James + Lydia Loveless

Arrangör Rootsy Live
Datum söndag 13 oktober
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 245
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben
Köp biljett

 

Nu kommer dom tillbaka! The Temperance Movement fullständigt knäckte publiken i våras när dom helt osannolikt gjorde en 2 1/2 vecka lång succéturne genom Sverige. En turné genomförd utan att ens ha släppt sin debutskiva. Nu kommer skivan och vi kan inte vara lyckligare än att denna fulländade Rockorkester kommer tillbaka till Sverige!
Tre takter. Det var det enda som behövdes för att vi skulle förstå att det vi här är nästa stora engelska rockband. Bandet är knappt ett år gammalt och har själva släppt en EP som dom säljer från sovrummet, lagt ut några Youtube videos från inspelningarna och spelat ett tiotal konserter i London och Glasgow.

På de tiotalet konserterna har bandet gått ifrån att vara helt nya och okända till att dagar efter biljettsläpp sälja ut stora klubbar. Bandet har sålt slut två turneer i rasande takt hemma i Storbritannien. Videon till låten ”Only Friend” har nu passerat 100 000 visningar på Youtube. Allt är coolast när det startar. Likt flera av sina brittiska föregångare så startar The Temperance Movement sin internationella satsning med att turnéra Skandinavien. Det finns åtskilliga som ångrar att man inte såg Beatles eller Stones i folkparkerna på tidigt 60-tal innan det blev stort och chansen försvann. Nu har ni chansen att vara med från början.


Köp biljett