This is Brooklyn Tour 2022 GBG 

Arrangör Pustervik & Brooklyn Brewery
Datum onsdag 23 november
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

This Is Brooklyn Tour 2022 – A tribute to our home borough Brooklyn, celebrating creativity and bringing the vibrant energy of the borough to your hometown!

Brooklyn är starka utryck & kreativitet, platsen där vibrerande kultur skapas. Höstens turné tar denna energin och presenterar några av Sveriges mest intressanta och färgstarka artister, djs & graffitimålare som alla representerar känslan och uttrycken från sina områden.

GÖTEBORG, PUSTERVIK – 23 NOVEMBER
FRI ENTRÉ

IKHANA (live)

aka ’Queen of Zebrafunk’ har med sina lekfulla beats och speciella sound beskrivits som ”ett unikum som spelar i en helt egen liga”!

JESAJA (dj-set)
Jesaja är omtalad för hans starka dynamik och tighta mixar. Han har spelat överallt från New York till Tokyo och levererar alltid eld! Förvänta er ett tungt R&B-set med massa feta throwbacks.

ASSIA DAHIR (dj-set)
Assia Dahir har varit DJ i över 7 år och spelat nästan överallt. Till vardags är hon programledare på P3 Din Gata, SVT och P3.

DOGBITE & CHAD BOGUS (live)
Håller det alltid 360. De båda rappar, producerar, djar, graffar och reser världen runt för att battla i break. Soundet har i sin ena fot i dåtiden och andra i framtiden.

OLEEVER (live)

Mellan gatorna i Göteborg växte OLEEVERs kärlek för musiken fram. Med sitt unika RnB-sound som skilldrar kärlek och vänskap är han påväg att ta plats på den svenska musikscenen.

BBYGUSI (dj-set)

Skandinaviens favorit partystarter. Global mix av hiphop, trap, drill och rnb – alltid energi, alltid maxad fest – fire!

MIX MASTER MANGE
DJ med förkärlek för scratching och turntablism. Oftast spelande på 7tumsvinyl där han blandar hip hop, funk och soul med en feel good vibe.

DIRTY JENS (host)
Med en livstid i hiphopens tjänst och dess uttrycksformer har Dirty Jens med gruppen Sjukstugan och med albumet ”Rap på Svenska” satt sitt alldeles egna sound. Med otrolig lekfullhet, finess i freestylerap och sitt unika sätt att leverera bars är han perfekta hosten för This Is Brooklyn Tour 2022.

EKA SCRATCH (dj-set / curator)
Som en av våra mest inflytelserika DJs, radioprofil och klubbarrangör är EKA också kurator för hela This Is Brooklyn turnén. Från succéklubbar till festivaler och dj på Polarpriset & P3Guld till Melodifestivalen är hon känd som en osviklig partystartare. Med unik stil och erkänt skickliga mixteknik skapar hon musikaliska upplevelser med en extrem energinivå!

KLIVE & KAOS (Graffitistockholm – Art curation)
Konstnärsduon driver kreativa graffitimålarkollektivet Graffitistockholm med bas på Slakthusområdet i Stockholm och har under höstens turné tillsammans kurerat graffitin. Starkt förankrade inom streetartkulturen har de målat väggar över hela världen från Italien till New York.

Turnén gästar även:
Linköping, Mad Dog – 11 november
Malmö, KB Kulturbolaget – 5 november
Stockholm, Debaser – 8 oktober
Umeå, REX – 23 september

Fri entré.