This is Head + MF/MB

Arrangör Instant
Datum torsdag 25 april
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 160
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben
Köp biljett

This Is Head + MF/MB är äntligen tillbaka på Pustervik.

Bandens förra skivor har gjort stor succé i Europa. 
THIS IS HEAD: Förutom alla spelningar runt om i världen så vann man P3 Guld 2010 och fick pris som årets liveband på Manifestgalan 2011.
MF/MB kunde höras i TV-serierna CSI:NY och The Inbetweeners, fick även agera förband till band som The Faint, The Sounds och Amerikanska !!! (Chk Chk Chk) runt om i Europa.

THIS IS HEAD på scen 22.00

Adam, Tom, Henric och Björn utgör varsitt hörn i den fyrkant som är This Is Head. Kanske är fyrkant fel typ av geometri att beskriva den process som resulterat i The Album ID, den andra skivan i ordningen, som nu ska ta vid där den sista sifferkombinationen på förra skivan 0001 tystnade. Processen som pågått i över ett år har nämligen inte haft några ramar, regler eller räta streck att hålla sig inom. Den har likt en oformbar organism växt fram och blivit något eget. Något som i sig självt påverkat medlemmarna lika mycket som de själva ansvarat för dess framväxt. De pratar om melodier som nästan skrivit sig själva. Om hur deras instrument verkar ha en egen vänskap bortom deras förstånd. Det låter ju nästan som häxkonst. Magiska kittlar och bubblande grytor.

Kan det verkligen stämma? Låter det inte något uppdiktat? 

Vem vet…. Den 27mars släpps skivan så då får vi veta.

MF/MB på scen 21.00

Allt började i Bollnäs 2005 då medlemmarna i MF/MB/ var 17 år. Uttråkade och förbannade på småstadens inskränkthet gömde de sig i replokalen. Till en början spelades mest covers, medlemmar kom och gick, turbulens rådde. Men så plötsligt stramades allt till. De rekryterade en trummis som kunde spela som en trummaskin och de nya låtarna tog en ny riktning. Redan då var de ett maniskt, magiskt liveband, en explosiv hunger som bara vill ha mer, av ALLT.

2010 släpptes debutalbumet ”Folded” på Adrian Recordings. Lovord strömmade in från hela världen. 
Bla gav Dagens Skiva 8/10 och Nöjesguiden 5/5 
Låtar från skivan spelades på hög rotation i såväl P3 som på flera utländska radiostationer.

Vi ser fram emot bandets nya skiva som släpps 20 feb, med tanke på hur bra nya singeln Casualties är så lär inte MF/MB göra oss besvikna.


Köp biljett