Thomas Stenström

Arrangör Instant & Blixten & Co
Datum fredag 12 april
Insläpp 21.00
Pris 295 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Thomas Stenström kliver äntligen upp på scenen igen – med ny musik i repertoaren! I fredags, den 8 februari, släpptes ”Adios Amigos” – som därmed utgör den första singeln i ordningen från kommande EP:n. Som ytterligare grädde på moset är det nu klart att Thomas ger sig ut på Sveriges vägar och gör tre exklusiva konserter i Sveriges tre största städer.

Thomas Stenström blev först uppmärksammad 2010, då han mottog det prestigefyllda Ted Gärdestad-stipendiet. Mellan åren 2011-2013 skrevs skivkontrakt och både singel- och albumdebuter ägde rum – men 2014 small det till ordentligt då Thomas album ”Fulkultur” sålde guld – och mega-hiten ”Slå mig hårt i ansiktet” slog igenom hos svenska folket. Singeln gick rakt igenom indieklubbarna, karaokemaskiner, skolavslutningar och har idag streamats över 36 miljoner gånger.

I januari 2017, efter knappt ett knappt år i studion med vännerna David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling, släppte Thomas nya albumet ”Rör inte min kompis” som följdes av en omfattande turné. I fredags, den 8 februari, släppte Thomas nya singeln ”Adios Amigos” och nu står det alltså helt klart att Thomas besöker Sveriges tre största städer med mängder av sprillans nytt material i bagaget.

I vintras signade Thomas med både Blixten & Co och Sony Music, och under hela året väntar ny musik och flertalet liveframträdanden.

Turnépremiären äger rum i Stockholm den 10 april, och besöker Malmö och Göteborg under de två nästkommande dagarna.

Support: Kruxet
Syskonparet från Varberg har en gemensam historia, gemensamt bagage och framförallt ett gemensamt sound. Liza & David Arvidsson har spelat tillsammans sen barnsben och nu under namnet Kruxet kan dom närmast liknas en organisk musikenhet. “Soundet sitter i rösterna, det inbyggda svänget och melodierna. Ge oss ett instrument & en mick så är det kruxet”

Debuten kom i September 2017 i form av ett mini-album under namnet Västkustskaos; kort och gott “västkustkaoskärlekshistoria på 23 minuter”. Från Davids lägenhet med utsikt över musikvägens spårvagnshållplats har syskonen blottat sina psyken i melodi senaste året i vad som vuxit till ett rödvins & sommardoftande Västkustkaos. “Inspirationen sitter djupt inne i oss från vi var små, små barn. Dom melodierna vi växte upp med, dom influenserna man bara har som man inte kan sätta fingret på vart det kommer ifrån.”


Köp biljett