Thumpasaurus + Support: Loose Articles

Arrangör FKP Scorpio
Datum fredag 2 juni
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 225:-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

“Ett funkband från yttre rymden med en gömma i Los Angeles” – så beskriver sig Thumpasaurus. Är det ett rymdbesök vi kan förvänta oss när bandet, som består av de fem vännerna, Lucas Tamaren, Paul Cornish, Logan Kane, Henry Solomon, Henry Was, äntligen kommer till Sverige för första gången? Enligt Music Survival Guide levererar Thumpasaurus en one-of-a-kind show, där känslan av att vad som helst kan hända är STARK. Säg no more – det här får du bara inte missa!

Thumpasaurus startade när de fem vännerna träffades under sin universitetstid 2016. De bestämde sig för att utveckla ett eget, elektiskt DIY-sound med en helt ny vibe – något som vare sig hörts eller skådats på den här sidan av Vintergatan tidigare.

Vi kan höra en väldigt klassisk 70-tals funkrytm i Thumpasaurus musik. En touch av jazz, och samtidigt även influenser från LA:s stanna-uppe-hela-natten-EDM-scen. Kombinera allt det här och ni har en klassisk Thumpasaurus låt. 2022 släppte bandet album ”Live at the Echo”, som är ett verkligt måste-lyssna-på album.

Nu är det äntligen dags för en utomjordisk upplevelse. Thumpasaurus kommer till Sverige för första gången. 2 juni spelar de här på Pustervik.

Loose Articles

Specialising in discordant, hypnotic repetition, tales of boozy nights out, and radical politics,
Loose Articles are a punk quartet with plenty to say. Their music speaks to all those determined
to get through the age of austerity with tongue in cheek, pint in hand, and two feet firmly on the
dancefloor. Plying repetition (repetition, repetition…) with ragged edges and a sardonic,
sarcastic drawl delivered with fierce, in your face, punk-fueled attitude, both feminine &
threatening, Loose Articles are here to make a point.


Köp biljett