Tok-Disco + Club Studio One

Arrangör Scratch
Datum lördag 26 augusti
Insläpp 22.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Downstairs: TOK-DISCO – DJs: Miss Alabama & Lövet

Upstairs:    STUDIO ONE – DJs: Rough Lynx & Mr Gillis

 

 

Lördagen den 26:e augusti flyttar klubben Tok-Disco ner en våning till stora dansbanan, normalt sett brukar klubben som fyller 9-år i höst hålla till i matsalen 2:a lördagen i månaden med resident DJs: Miss Alabama & Lövet i spetsen.  

 

Uppe i matsalen a.k.a."klubben i klubben" denna lördag får vi ett kärt återbesök på Pustervik av Club Studio One som de senaste åren hållit till på Nefertiti, men nu äntligen är tillbaka på gamla hemmaplanen denna lördag för att maxa basen på 2:a våningen.

Se nedan för mer info om deras 2 resident DJs: Rough Lynx & MR Gillis.

 

JONAS – ROUGH LYNX SOUND Jonas representerar Göteborgs NR.1 Sound – Rough Lynx Sound, som arrangerat klubbar i över 13 år samtidigt som han själv turnerat och spelat i länder så som Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Jamaica, Senegal och Gambia. Jonas driver även Lynx Pictures där han producerat musikvideos för artister så som Chronixx, Roffe Ruff, Kapten Röd m.fl.

 

Mr GILLIS Han driver Swingkids som jobbar som ett 100% oberoende musikbolag som artistmanagement, turnébokare, musiketikett & digitaldistributör och jobbar bl.a. med artister så som Kapten Röd, Svenska Akademin, Hofmästarn & Löstfolk! Bakom skivspelarna kan ni förvänta er Reggae & Dancehall och en hel del svenska låtar!