Tove Lo

Arrangör Luger
Datum fredag 3 mars
Insläpp 20.00
Pris 390
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tove Lo började sin karriär skrivandes åt andra, men det rådde aldrig några tvivel om var hon egentligen hörde hemma. Solodebuten ’Queen Of The Clouds’ blev ett av 2014 års mest hyllade släpp och innehöll bl.a. monsterhiten ’Habits (Stay High)’. Med en självklar känsla för melodier, unikt artisteri och en svårgenomtränglig karisma är Tove Lo en av Sveriges just nu största popexporter med över 1 miljard streams på Spotiy. På fredag släpps nya albumet ’Lady Wood’ med hyllade singlarna ’cool girl’ och 'True Disaster' i spetsen och det står nu klart att Tove Lo gör två efterlängtade spelningar på hemmaplan i början av nästa år. Biljetterna släpps på fredag 28 oktober kl 10.00!

Som låtskrivare har Tove Lo skrivit åt de flesta, men vid sidan om fanns alltid ambitionen till en egen karriär. Den förverkligades till slut i och med debutalbumet ’Queen Of The Clouds’ som gjorde Tove Lo till en internationell superstjärna. Uppföljaren ’Lady Wood’ har beskrivit som mörkare och mer drömsk än sin föregångare, en beskrivning som minst sagt känns passande för Tove Lo's fortsatta utveckling. Bakom den stundtals polerade popytan har alltid en typ av dekadens dolt sig, något som hon nu låter ta större plats på nya albumet. Oavsett hur inramningen på ’Lady Wood’ blir kan vi räkna med en pop-platta av världsklass, som alltid när Tove Lo är i farten. 

Förra året tvingades Tove Lo ställa in sin Europa-turné – bland annat en slutsåld konsert på Münchenbryggeriet i Stockholm. Se detta som en revansch, ett återtagande och något alldeles extra när en av Sveriges just nu främsta popexporter gör två konserter på hemmaplan. 

Support – BROODS:
Mervärde för den med biljetter kommer i form av Nya Zeeländska duon BROODS, som släppte sitt hyllade album 'Conscious' i början av sommaren. På albumet hörs bland annat superhitten 'Heartlines' och Tove Lo-samarbetet 'Freak of Nature'.
 

OBSERVERA DEN NYA TIDEN

insläpp 20.00

20:45 BROODS

21:45 TOVE LO


Köp biljett