Trentemøller

Arrangör FKP Scorpio
Datum tisdag 28 februari
Insläpp 19.00
Pris 300
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Trentemøller är högaktuell med hyllade albumet ”Fixion” och åker i vår ut på Europa- och USA-turné med efterlängtade stopp i både Stockholm och Göteborg! Med fullt band ser vi Trentemøller på Pustervik 28 februari! 
 
Någonstans mellan indie och electronica hittar vi Köpenhamnbaserade musikern och producenten Anders Trentemøller, och hans talang för hjärtskärande melodier och exceptionella produktioner har gjort honom till en av 2000-talets mest respekterade och beundrade artister. 
I september släpptes Trentemøllers fjärde fullängdsalbum "Fixion", och nugör han sig redo att med fullt liveband turnera Europa och Nordamerika. Fixion Tour börjar 19 januari i Amsterdam och slutar i Washington den 26 mars. Det kommer att ta Anders och bandet till inte mindre än 48 städer i 19 länder.
Trentemøller är känd för sina unika liveshower, både för det musikaliska och visuella, och hans kommande besök i Sverige kommer inte vara något undantag. Gör dig redo för en makalös konsert som kommer kittla både öron och ögon.
 
Biljetterna släpps 14 oktober kl. 10:00 via ticketetmaster.se


Köp biljett