Troubled Horse + Siena Root + Tornet

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 5 maj
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

TROUBLED HORSE – på scen 00.00
Det är äntligen dags för Troubled Horse att släppa sin nya album “Revolution on Repeat” som släpps den 31 mars på det amerikanska kultbolaget Rise Above Records! Releasefesten I Göteborg hålls hos oss på Club Slacker vilket gör mig sjukt glad då Troubled Horse är ett band jag personligen håller otroligt varmt om hjärtat! Dessvärre skapar den kärleken till bandet en rejäl skrivkramp när jag ska försöka beskriva deras musik på ett intressant och säljande sätt. Det spelar ingen roll hur informativa presstexter jag får av deras skivbolag/bokningsbolag, jag tycker liksom aldrig att de lyckas beskriva Troubled Horse på rätt sätt! Däremot lyckas de ju I alla fall skriva en presstext och det är mer än vad jag lyckas med så vem är jag att klaga? Shame on me!

Nåväl, Troubled Horse härstammar från den klassiska musikstaden Örebro som I princip avlat fram alla grymma 60/70-rockband som Sverige någonsin stoltserat med. O det är väl just den där Örebrotouchen som gör att Troubled Horse sätter sig så djupt hos mig. På samma sätt som det är ett skönt tunggung a´la 70-talet så finns det så otroligt mycket 60´s garagerock o den mixen är outstanding!

Jag lägger på riktigt ner att skriva något mer nu, det behövs inte, jag gör dom en björntjänst genom att ens skriva om dom. In o lyssna med dig, o framförallt save the date o se dom!

SIENA ROOT – på scen 23.00
Bandet som har varit med från början och präglat den svenska scenens nya våg av rockmusik. Siena Root har en bredd som få har idag, med fjäderlätta folkmelodier och blytunga riff skapar bandet det som kommit att kallas n ”Dynamic Root Rock Experience”i folkmun. Med ett gediget bagage av spelningar internationellt, hela 5 studioalbum och tusentals mil på Europas vägar hittar de nu till Göteborg och fantastiska Pustervik den 5 Maj! Bandet släpper den 30:e April sitt 6:e studioalbum ”A Dream of Lasting Peace”!

TORNET – på scen 22.00
Från de gamlas hamn, ljuder en klagan likt underjordiska vibrationer som slingrar sig genom sextiotalets Haight Ashbury och genom sjuttiotalets svarta sabbater. Tornet härstammar från kort 16 i den heliga Tarotleken och ljuder underjordiska vibrationer och visioner inspirerade av Sabbath, Coven, November, glömda riter
och uppenbarelser. Vad du än söker klänga dig fast vid, kommer att förstöras av denna förvandlande kraft.
 


Köp biljett