Troublemakers + The Baboon Show + Dalaplan

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 4 mars
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

TROUBLEMAKERS – på scen 00.00
Troublemakers och Jonk välkomnar dig till årets releasefest på Pustervik. Det är Troublemakers åttonde fullängdare som skall saluteras med en fest som kommer att sätta ribban högt för 2016. Förra skivan som släpptes 2009 korades för bästa punk & hardcore på Manifestgalan på Nalen i Stockholm så förväntningarna är skyhöga! Troublemakers är ju dock kända för att leverera en kaskad av hitlåtar och ha en lägsta nivå som får självaste Lädernunnan att likna ett framträdande av trötta och ostämda frälsningsmusikanter en frusen januaridag på ett tomt Kungstorget så det ska inte bli några konstigheter detta! Jag har hört ett flertal spår från plattan och kan enkelt konstatera att ingen kommer att bli besviken denna kväll. Det är ett retrosound som är inspelat av Per Stålberg och man skulel kunna säga att det är en kärleksförklaring till punken och ett Sverige som vill och ska vara en kraft mot rädsla och inskränkthet. ”Skål i hatten så ses vi den 4 mars”.!
https://open.spotify.com/artist/1TCOtUmprjwM5jPw5Exicn

THE BABOON SHOW – på scen 23.00
Club Slacker nöjer sig inte med att ha en releasefest för Troublemakers denna kväll. Jag har turen samt äran att kunna slå två flugor i en smäll och även presentera releasefesten för Slacker-favoriternaThe Baboon Show som släpper sin nya platta samma dag som giget i GBG! 

The Baboon Show kommer äntligen tillbaka till Göteborg. Bandet har haft fullt upp i år med turnerande runtom i Europa och släppte även albumet Havana Sessions nu i höstas, inspelad i mars i Havanna, Kuba. 
Just nu befinner sig bandet i studion för att slutföra arbetet med nya albumet The World Is Bigger Than You, som släpps just den 4/3 2016!
Förbered er på ett sanslöst ös! Käftsmäll på käftsmäll kommer delas ut av denna hyperenergiska orkan till liveband!
The Baboon Show!!! 
https://open.spotify.com/artist/7Fh1k3NlvVj1Oj6kpfQf9f

DALAPLAN – på scen 22.00
Dalaplan är ett rockband med klara punkinfluenser som bildades i Malmö sommaren 2009. Bandets självbetitlade debutalbum släpptes hösten 2013 på skivbolaget Gaphals. Albumet uppmärksammades
av ett stort antal svenska och utländska tidningar och bloggar. 

Dessa pågar o påginnor fick blodad tand och har sedan dess kört på i ett rasande tempo. Hösten 2014 släppte Dalaplan sitt andra album ”Plikt och Elände”, inspelat på Studio Möllan och i januari 2016 går de in i studion för att spela in den tredje fullängdaren. Club Slacker orkar dock inte vänta på att den plattan kommer för vi vill se Dalaplan på en scen i GBG och det nu så därav bokar vi på dom redan i vår!

Detta är dessutom premiärgiget på Dalaplans vårturné som består av 9 datum så de låter hälsa att de är supertaggade!

Och så några ord från journalisterna om förra plattan ”Plikt och elände”…. 

”Innerlig skånska i kombination med känslofyllda texter plus styrkan i refrängerna
är definitivt Dalaplans trumfkort. ” – GAFFA

”Det är lätt att fatta tycke för Dalaplan. Deras frenetiska poppunk i rakt nedsigande led 
från regionala legender som Kal P Dal och Problem fortsätter att attrahera och entuiasmera ” – Nöjesguiden

https://open.spotify.com/artist/1bdmyh9efzpTRSbchjKUoC


Köp biljett