Trubbel + Sista Sekunden + Burning Kitchen

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 1 juni
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

TRUBBEL – på scen 00.00
Ska man avsluta en regelbunden klubbera så ska man givetvis boka sitt favoritband som avslutning. Att ett av mina absoluta favoitband är Trubbel har knappast gått någon konsertbesökare förbi! 
Sedan 2009 har Trubbel charmat byxorna av oss med sina bittra texter, sina stökiga liveshower samt den hipsterliknande manskören som är pricken över i:t med Trubbel live! 

Sedan 2009 har Trubbel gått sin egen väg, inga storbolag eller promotionbolag har hjälpt dom till framgång men inte spelar la de nån roll när man är rätt ute! Eller för o citera Trubbel själva ”Var o en för sig!” 

Det spelar ingen roll om de inte har någon ny platta med sig denna gång, Trubbel är ständigt högaktuella och jag kan inte tänka mig en bättre headliner för att avsluta Club Slacker-eran på Pustervik!

https://open.spotify.com/artist/6cdyHr4eKkFvA3lVDNzJ6M?si=OqXJBVuxSo663Vw1eSsB5w

SISTA SEKUNDEN – på scen 23.00
”Under 2011 ska Sista Sekunden spela in en ny singel och göra om fjolårets lyckade releasefest på KB.” 
Jag var bara tvungen att klippa in det för o visa hur gammal presstexten jag fick från Sista Sekunden var! 

Sista Sekunden från Malmö startade 2005 och har turnérat flitigt sen dess! Det har blivit många vändor i Tyskland, Frankrike, Usa, Japan o givetvis massor av gig här hemma i vårt kära gamla Svedala.  
Framträdandet på West Coast Riot 2008 höjde på slipsarnas ögonbryn, men Sistan fortsatte som vanligt, med sin sanna gör-det-själv-attityd och de har de gjort sen dess! 

Malmö har enligt mig alltid varit ledande när det gäller högeneriska band inom punk o hardcoresvängen och trots den stenhårda konkurrensen skulle jag vilja påstå att Sista Sekunden tillhör de absoluta topparna från the dirty south. Går du oberörd från en Sista Sekunden-spelning har du varken lyssnat eller tittat, det är nåt som är säkert!

https://open.spotify.com/artist/6tPl5appbQueuArseKNGiN?si=4AQYHxItQgOhrzafUX6l7Q

BURNING KITCHEN – på scen 22.00 
Skam den som ger sig säger Jonne när han på det femtonde försöket ÄNTLIGEN lyckades boka Burning Kitchen för första gången. När jag var en ung pojkpunkspoling vandrade jag genom en skog i en timma för att gå på en privat fest där Burning Kitchen skulle spela. Det regnade o folkölen gav en ingen värme direkt. När vi väl kom fram så öppnade två arga föräldrar o sa att det blir bestämt INGEN punkfest i det här hemmet ikväll! Det tog sedan herrans många år innan jag fick uppleva Burning Kitchen live på Truckstop Alaska men den som väntar på nåt gott……

Nåväl nog med mina personliga anedokter som enbart jag bryr mig om! 

”Burning Kitchen är the extended punkfamiljen som sjunger om stasi, shoppingsug och längtande djur. Om kärlek och desperation över sakernas tillstånd. Burning Kitchen har blivit en punkinstitution som lovar hälften och vinner allt! ”

Den beskrivningen är såpass bra att jag inte vill lägga till något (förutom att ALLA som inte hört Burning Kitchen bör maxa stereon o bränna på låten Impact nu, för det är en av de bästa punklåtarna som någonsin gjorts!)

https://open.spotify.com/artist/3Y4Dp1qAd4gz31Whyr9UYf?si=xyrKz5RpQJGEbzkj7mbF0w
Då detta blir lite utav en sommarklubb så har vi inte öppet matsalen men vi kör såklart dubbla dj-stationer ändå! 
I foajén spelar våra kära vänner UP THE PUNX sina favoritvinyler o i konsertlokalen bekräftas det snart vem som vänder plattor! 

Club Slacker 
Fredag 1 Juni
Pustervik 
Öppet: 21.00-03.00
Entré: 120 kr + serviceavgift, 120 kr i dörren. Biljetter släpps onsdag 9 maj! 
http://www.jonk.se

Presenteras i samarbete med Amplified Medborgarskolan
https://www.facebook.com/amplifiedvast/


Köp biljett