Trubbel + Support: Hjelle & Ormarna

Arrangör Showdown
Datum fredag 26 november
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 175
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

TRUBBEL 
– På scen 22.00

Det här giget bokades för ett bra tag sen men det hade känts totalt menlöst men vi väntade vackert på att restriktionerna skulle lätta. Att köra ett Trubbel-gig inför 50 sittande personer hade varit fel på exakt alla sätt som finns. När Trubbel äntrar scenen sitter ingen still. 
Med nya låtar i bagaget och ett försenat tioårsjubileum att fira så är det äntligen dags för göteborgs flesta (ja kören är med…) band att damma av dansskorna och ställa till med ett redigt baluns på vårt älskade Pustervik.

I tio år har Trubbel hamrat fram hits i sann gbgpunk-anda och etablerat sig på den svenska punkscenen. Och nu är det alltså dags att köra live igen! …så knô dig in, sväng en bägare, hytta med näven och fira med Trubbel att vi äntligen får träffas igen! Trots att Trubbel börjar bli till åren så har inga medlemsbyten gjorts sedan starten. Gammal är äldst o.s.v. Enligt den hippa sajten last.fm så heter herrarna i Sveriges bästa punkorkester som så här: 

Steffe Steril – Sång 
Kråsse Klåda – Bas 
Tobbe Tragisk – Trummor 
Johnny Fräck – Gitarr

Lyssna på senaste singeln ”Vi skålar i halvtomma glas” här:
https://open.spotify.com/track/1h85GpFeKVfY9C1YkrIUNN?si=37fb80059f5a4eff

HJELLE & ORMARNA 
– på scen 21.00

Det blir inte bättre än så här. Vi lyckades på nåt sätt locka upp den molokna malmöiten Hjelle för att supporta denna afton. 
Om det inte ringer någon klocka så är Hjelle alltså den eminenta sångaren från Bäddat för Trubbel. Med tanke på att det är större chans att vinna på triss än att lyckas boka ett gig med BFT nuförtiden så tackar jag gudarna för att Hjelle har börjat köra mer solo. Det svänger exakt så mycket som man förväntar sig att det ska göra när det kommer från den karln. Lýriken stinker däremot livslång förlorare lång väg och det är nog där som vi finner den röda tråden för kvällen. Bitterhet, utanförskap och självhat levereras med glimten i ögat. Bli inte förvånad om du ser mig dansa  i otakt med ett fånigt leende på läpparna hela den här kvällen..Jag känner på mig redan nu att den här kvällen kommer bli speciell på alla sätt och vis.

Lyssna på ”The Dela ut gratistidningar blues” här: https://open.spotify.com/track/5jSD6WOIEkjg4YcVvzIXBx?si=8e6dbb1aba7b4953


Köp biljett