Ty Dolla $ign Support: Krept & Kronan

Arrangör Live Nation
Datum tisdag 26 april
Insläpp 19.00
Pris 380
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Ty Dolla $ign till Sverige i vår! 

“Do you wanna see Ty Dolla $ign in Sweden or nah?” Självklart vill vi det! Nu kan vi välkomna LA-bördige Ty till Sverige under våren 2016! 25 april på Debaser Medis i Stockholm och 26 april på Pustervik i Göteborg. 

Biljetter släpps på fredag den 15 januari kl. 09.00 på LiveNation.se 

Ty Dolla $ign, Ty$ eller Tyrone William Griffin, Jr. växte upp med en musikalisk far (som spelade i funkbandet Lakeside) och lärde sig vid ung ålder att spela bas och senare även trummor, gitarr, keyboard och MPC. Både rap och sång har varit en naturlig del av Tyrones liv, men det var först på YGs låt ”Toot it and boot it” från 2010 som allmänheten började få upp ögonen för den talangfulla rapparen/sångaren från Los Angeles. 

Med hits som ”Or Nah”, ”Blasé”, ”In my room”, ”Paranoid” och ”Drop that kitty” är Ty Dolla $ign en av de hetaste hiphopakterna just nu. Han har redan hunnit samarbeta med artister som Wiz Khalifa, The Weeknd, Rae Sremmurd, Trey Songz, Charli XCX, Chris Brown, Tinashe , Future, Snoop Dogg, Major Lazer och Tyga för att nämna några! 

EP:n ”Beach House” från 2010, hans åtta(!) mixtapes och framför allt debutalbumet ”Free TC” från november 2015 har hyllats av kritiker och gjort att Ty Dolla $ign just nu är en av de mest spännande hiphopartisterna i USA – och nu kommer han äntligen till Sverige! 

25 april på Debaser Medis i Stockholm och 26 april på Pustervik i Göteborg är det som gäller. Fram till dess ska vi lyssna på albumet ”Free TC” och ladda för två grymma konserter! 

www.dollasignworld.com


Köp biljett