Unknown Mortal Orchestra + Jaakko Eino Kalevi

Arrangör Klubb Instant/Woody West
Datum fredag 11 september
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 245
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Med ena foten i psychedelia och den andra i ständig rörelse på jakt efter nya musikaliska möten, har Unknown Mortal Orchestra sedan debutalbumet 2011 bjudit in till ett svävande och experimentellt popuniversum. Nya albumet ”Multi-Love” släpps 22 maj och vi kan nu stolt presentera att bandet är klara för två konserter i Sverige i höst.
Där många band visar trohet mot sina rötter i psychedelia, har Portland-baserade Unknown Mortal Orchestra alltid visat upp den sällsynta kvalitet som gjort många av legenderna inom genren så vitala – det konstanta behovet av utforska och utveckla.
Titelspåret ”Multi-Love” har redan gett oss en hint av vad som väntar på den kommande skivan. På Unknown Mortal Orchestras tredje fullängdare tar frontmannen och gitarr-virtuosen Ruban Nielson ytterligare ett kliv förbi bandets tidigare musikaliska horisonter. Bandets experimentella ljudbild har varit en ständigt målande pensel som överraskat och hyllats sedan deras entré – och albumet ”Multi-Love” är inget undantag.
Var redo att 1) fylla spellistorna med nio nya favoriter den 22 maj och 2) säkra biljetterna till Unknown Mortal Orchestras Sverige-besök i höst!


Köp biljett