US Bombs

Arrangör Alleycat & Club Slacker
Datum tisdag 26 november
Insläpp 19.00
Pris 160
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

US BOMBS (US) – på scen 21.30

Äntligen är Duane Peters och hans US Bombs tillbaka i Göteborg! Alla (förutom Niclas Wettersten) minns säkerligen deras bejublade gig på just Pustervik för tre år sen och nu är det dags igen!

US Bombs är ett av de där banden för mig som är för bra för att jag ens ska kunna skriva en presstext som gör dom värdiga. I år firar de 20 år som band så jag räknar med en hitkavalkad utan dess like med alster från alla de 9 fullängdarna de släppt

http://open.spotify.com/artist/2yu3SWTzbVW04uIxegRzkP

 

CHIP HANNA (US) – på scen 20.45 

Som en bonus kommer även US Bombs trummis Chip Hanna att köra ett supportset med sitt band. I skrivande stund är det osäkert om det är Chip Hanna & The Berlin Three eller om han har med sig några andra musiker. Om du missat hur Chip Hanna låter kan du checka in en låt på spotify här:

http://open.spotify.com/artist/2GaLmR4PNWZKOeFe9kX7NS

 

TRUBBEL på scen 20.00

Trubbel från Göteborg har minst två. Det ena är allsångsrefränger värda att döda för. Det andra halvnakna punkkören The Makerz. Detta storögda sång- och dansgäng backar upp bandet på scen och är en smittsam stämningshöjare som hjälper till att göra varje konsert med Trubbel till en garanterad glädjespridare – en rusig fest. 

http://open.spotify.com/artist/6cdyHr4eKkFvA3lVDNzJ6M

 


Köp biljett