Vargtimma + Kristoffer Bolander + Nathan AEli

Arrangör Pustervik
Datum lördag 20 augusti
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 125:-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Pga av sjukdom flyttas konserten till lördag 20e augusti. Köpta biljetter gäller!

Göteborgsbaserade Vargtimma förkroppsligar det grandiosa i det lilla genom sin romantiska pianodrivna pop. Bandet släppte i februari 2022 EPn Tabernaklet, och denna gång är texterna på svenska. 

”Med EPn Tabernaklet börjar ett nytt kapitel för Vargtimma. Vi ställer om och börjar släppa låtar på svenska – for now, for ever, who knows? Låtarna behandlar en mängd olika teman. Tabernaklet är en smäktande ballad om utanförskap, längtan och ånger. Historien springer iväg är en sentimental hyllning till fyrtiotalisterna och Under askan är en av våra Lundell-favoriter” – Jens MattssonUnder sommaren ser bandet fram emot att premiärspela det nya materialet i ett helt nytt liveset.
2019 släpptes debutalbumet BLOODY DREAMS CORRODED, och under våren 2021 red Vargtimma på en våg av pandemi-inspiration och släppte flera uppmärksammade singlar. Bandets musik har plockats upp av svensk radio och uppmärksammats i musikmagasin och bloggar över hela världen.

Spotify:
https://open.spotify.com/album/2egMTEtb034aahpDXls2m3

Facebook:
https://www.facebook.com/vargtimmaband

Instagram:
https://www.instagram.com/vargtimma

NATHAN AELI 

www.nathanaeli.com
www.facebook.com/ndotaeli
www.instagram.com/nathan.aeli

– tung och vacker ljudförorening dränkt i ett hav av ljus. Med en ny platta i arsenalen så förbereds något helt underbart och märkligt.


Köp biljett