Vasas Flora & Fauna

Arrangör Pustervik & Klubb Instant
Datum söndag 5 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 225 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Vasas Flora & Fauna kommer återigen behöva att skjuta fram sin kommande turné, vilket inkluderar konserten på Pustervik i Göteborg som flyttats till 24 april 2021. Konserten flyttas nu fram till 5 december 2021.

Konserten med Vasas Flora och Fauna den 24 april 2021 flyttas återigen på grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19. Nytt datum för konserten blir söndag den 5 december 2021. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 5 april 2021.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Vasas Flora & Fauna har valt att skjuta fram sin kommande turné, vilket inkluderar konserten på Pustervik i Göteborg den 24 april. Konserten kommer därför flyttas fram till 30 september.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar, flyttas Vasas flora och faunas planerade vårturné till hösten i stället. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Biljetter släpps 6:e Feb 10.00

Vasas flora och fauna släpper nytt och spelar live i vår

Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet – understrykt av älskvärda singeln Kajanaland som släpps 5 mars. Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen följer sedan upp med nya albumet ”Möte med skogsgardisterna” 17 april och tre spelningar: 23 april på G LiveLab i Helsingfors, 24 april på Pustervik i Göteborg och 25 april på Nalen i Stockholm.

Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu. Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.

Med albumet ”Möte med skogsgardisterna” i ryggen väntar i vår en miniturné för Vasas flora och fauna.


Köp biljett