Vem kan bli producent GBG

Arrangör Pustervik & Vem Kan Bli Producent
Datum onsdag 15 augusti
Insläpp 19.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Efter tre framgångsrika år i Stockholm är det äntligen dags att etablera musikproducent-programmet Vem Kan Bli Producent i Göteborg! I Oktober kickar programmet igång – men vi vill redan nu bjuda in till en inspirationskväll på Pustervik med liveakter, panelsamtal och information om höstens roligaste producentprogram.

Save the date – Detaljer kring kvällen kommer inom kort.

LIVE

SOPHIA TAKO (SE)
Genom att blanda tung bas, snygga beats och känsloladdad sång har Sofia Tako landat i sitt esse – elektronisk R&B. Hennes inspiration kommer från starka kvinnor som skriver, producerar och skapar egen, konstnärlig musik. Sophia tar nu sin plats, inte bara som artist utan också producent. I sina produktioner bygger hon upp en värld där lyssnaren bjuds in till en mörk och sensuell värld, kantad av blommor och rök. 

GOT NO FILTER (DK)
Synthpop-bandet från grannen i sydväst utgör en del av det Köpenhamnsbaserade synthkollektivet SØNTH. Julie Bjørnskov, Anders Normann Madsen och Cecilie Penny skapar med hjälp av ljudbilder, ljus och scenografi en atmosfäriskt helhetsupplevelse där elektroniska toner väcks till liv. Inspiration hämtas från såväl dansk som svensk electroscen i stil med namn som When Saints Go Machine och Fever Ray. 

Varmt välkommen till Pustervik den 15 augusti! 

/ VKBP GBG med Vänner 

Pssst…
Ansökan till höstens program öppnar 8 augusti och sista ansökningsdag är 2 september.

Visa mindre