Vilma Flood

Arrangör Woody West & Komet Agency
Datum fredag 5 maj
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 220 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Vilma Flood har sakta men säkert under de senaste åren hamrat in en självklar plats på den svenska musikscenen. Senaste albumet, ”Moodswinger”, hyllades unisont i svensk press under våren 2019, parallellt med att Flood sålde ut allt större spelningar. 

På nyligen släppta singeln ”Intertwined” – den första från ett kommande våralbum – fortsätter artisten att förfina och utveckla sin högst personliga americana till något större och starkare, men också bländande smidigt och dynamiskt. Vi får hintar om ett uppdaterat sound, men med stark förankring i det vi hört och älskat innan.

Vilma Flood har senast setts som förband till irländska folkrockarna Villagers på Södra Teatern. Innan dess har hon flitigt turnerat svenska vägar med höjdpunkter på Peace & Love, finsmakarfestivalen Sthlm Americana och som gäst till Moonica Mac ihop med Sara Parkman i Så Mycket Bättre. Flood har dessutom medverkat på inspelningar av bland andra The Legends, Blood Music och I’m Kingfisher.21 april 2023 släpps Floods andra fullängdare på anrika skivbolaget Startracks.


Köp biljett