Vintage Trouble

Arrangör KB West
Datum måndag 6 augusti
Insläpp 19.00
På Scen ca 19.30
Pris 350
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

*' BILJETTER SLÄPPS 26 FEBRUARI KLOCKAN 10 **

Vintage Trouble tar det bästa från 50- och 60-talets musik och presenterar det i en modern och nyskapande tappning. I sommar besöker bandet Göteborg för en spelning på Pustervik den 6 augusti!

De senaste åren har Vintage Trouble trollbundit publik över hela världen, när de har öppnat för band som The Rolling Stones, The Dixie Chicks, AC/DC och The Who. Sångaren Ty Taylor, Malmösonen och gitarristen Nalle Colt, basisten Rick Barrio Dill och trummisen Richard Danielson har genom sina energifyllda liveshower spridit sin version av rhythm & blues – en rytmiskt laddad ljudbild där blues, soul och rock’n’roll blandas till en musikalisk festmåltid full av glädje och entusiasm.

Bandet, som bildades i Kalifornien, har spelat tillsammans sedan 2010 och med debutalbumet “The Bomb Shelter Sessions” blev succén omedelbar. Sedan dess har bandet turnérat flitigt, på såväl egen hand som med stora artister, samt släppt mycket nytt material. Nu arbetas det på nästa album som kommer under året.

Vintage Trouble besitter stor karisma, hög energi, otrolig rytm och låtar som inte går av för hackor. Helt klart en ynnest att uppleva live!

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 19.30
Presenteras av KB West


Köp biljett