Vinyl Edition

Arrangör Instant
Datum fredag 26 juli
Insläpp 22.00
Plats Stora Klubben

Vi älskar musik i allmänhet och musik på vinyl i synnerhet. Därför har vi bestämt oss för att ha en vinylafton på Instant. I alla rum kommer det enbart spelas musik på vinyl och i matsalen kommer du dessutom kunna ta med egna skivor och vara dj en stund. Vi har även ett litet urval med låneskivor för dig som får feeling på plats men inte tagit med egna.

DJ foajén: Fredrik Skivhallen + Dara
Fredrik driver en av stans bästa skivbutiker – Skivhallen Majorna. Så gå med fördel och besök hans butik inför fredag och köp på dig lite favoritmusik. Är du mer en city-person kan du även köpa hans skivor på Pusterviks biljettkontor.
Dara spelar skivor lite här och där, bland annat på Soulastatic.

DJ i klubben: Miss Alabama och Lövet
Miss Alabama kanske du även dansat dig svettig till när hon kört med sitt andra alias Not Like Others. Hon har varit en drivande del i flera av stans allra bästa klubbar. Vem saknar inte Bam Bam till exempel?!
Lövet heter egentligen Adam. Han har på torsdagar Basketklubben på Pustervik och han bokar ofta hit dina nya och gamla favorithiphop-artister. En skulle gärna vilka kopiera över alla hans kontakter i telefonen och se vad roligt som finns där.
Räkna med feta beats och sväng när de här tu slår sina skivsamlingar ihop!

DJ i matsalen: Tapemaster Trash + DU!
Hampus, aka Tapemaster Trash, spelar den bästa musiken du aldrig hört. Sväng och skrän blandat. Han kommer även hjälpa till om det behövs när du ska spela upp dina medhavda eller lånade favoritlåtar.