Virginia And The Flood – Releasefest!

Arrangör Woody West
Datum fredag 25 oktober
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18
Plats Matsalen

Senhöstfredagen i slutet av Oktober kommer att minnas som den lyckliga historien om kvällen då Woody West ställde till med fest för releasen av
Virginia And The Flood´s debutalbum ”Aqua Duck Down”.

Efter vårens tre succésingelsläpp “Dear God”, “You Will Never Know A River” and “These Birds”, och en rad livespelningar är Virginia And The Flood redo att tackla hösten. Supportgigs till Daniel Romano och Johan Airijoki avlöstes med knökade spelningar på Stay Out West och Reeperbahn Festival.

Cornelia Adamsson som står bakom zebraansiktet skrev debutalbumet ”Aqua Duck Down” för att sedan spela in det i Hälsingland, Värmland och Stockholm tillsammans med Linus Hasselberg och John Kenntoft Hof, mastringen skedde i Nutid Studio av Håkan Andersson. Trots visat intresse av en rad bolag så har Cornelia valt att släppa skivan på egen hand.

Virginia And The Flood är Cornelia Adamssons musikunge. Ungen landar i Ghost folk/ Southern goth. Medan Cornelias röst för tankarna till både Dolly Parton och PJ Harvey så far musikinfluenserna iväg över ett ljudlandskap som drar mellan att vara stort, vackert, hårt och att göra ont. Minns den 25 oktober.