Virginia & The Flood + Sun City Gbg + BF/C

Datum lördag 22 oktober
Insläpp 20.00
På Scen 20.30
Pris 160 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

VIRGINIA AND THE FLOOD 
Virginia and the Flood har färdats genom Göteborgs musikhistoria endast under 3 år. Tidigare i år fick musiken representera det moderna Gothenburg Sound på Stadsteatern, bland historiska ljud såsom Nationalteatern, Freddie Wadling och José Gonzáles.Sedan debutalbumet – Aqua Duck Down – landade i lyssnares medvetande 2019 har det pågått en hel del för Virginia. Till viss del i det tysta under pandemipaus i världen, till stor del i inspelningar, spelningar och samarbeten med bl.a. Johan Airijoki, Kanot och Tomma Intet. Alltihop leder upp till releaser det kommande året. Inte minst leder det till VIRGINIA AND THE FLOODs albumuppföljare. Som är ett helt nytt mörkt kapitel. Den 22 oktober kan du ta del av en ny början.

SUN CITY GBG
Sun City GBG är ett experimentellt rockband med djupa rötter i Göteborgs alternativa musikliv. Carl Hedén, Francisco Ramirez Franzén, Göran Agnetun, Axel Nord och Patrik Johansson har tidigare figurerat i akter som IKONS, Oktoberklubben, Oholics, Judaskyssen och Samtidigt Som. Bandet uppstod ur ett behov av en kreativ frizon. Sun City GBG handlar om att gräva i en gemensam historia, såväl biografisk som musikalisk. Det är rytmiskt och svävande, en kosmisk autobahn förbi 90-talets brittiska svartklubbar och in i det kaliforniska solskenet.

BF/C
Barish Firatli och Californiaman bildar tillsammans BF/C – en sällsynt duo som skapar soulig, elektronisk musik doppad i disco och dunkel.


Köp biljett