Vita Bergen + Silent Wave

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 12 februari
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Drygt ett år har gått sen Vita Bergen äntrade scenen inför ett slutsålt Pustervik. Mycket har hänt sen dess och nu är det äntligen dags igen.

Under 2015 släpptes Vita Bergens efterlängtade debutalbum ”Disconnection” som gick rakt in på Sverigetopplistans förstaplats, och som dessutom gav en nominering i P3 Gulds kategori Årets Pop.

Musiken har letat sig långt utanför Sveriges gränser när Europa har tagit emot Vita Bergen med öppna armar. Det har varit utsålda spelningar i Spanien, Schweiz och Tyskland, signering med tyska skivbolaget Glitterhouse Records och i sommar väntar en rad festivalspelningar runt om i Europa. Inte nog med det så har bandets musik hörts under reklampauserna i amerikansk rikssänd TV.

Bandet från Göteborgs villaförorter har visat indiescenen i Europa att deras fullkomligt urspårade livespelningar aldrig saknar dramatik. Det har varit allt från hjärnskakningar till spikar i fötterna, och till och med skärsår som slutade i mindre blodbad. Lägg där till en stor portion energi och en aldrig sinande kreativitet och du förstår att detta inte är en spelning du vill missa.

Pustervik, Järntorget, Göteborg
Fredagen den 12 februari
Kl 22-03
Åldersgräns 20 år, 18 år med förköp
100 kr

Varmt välkomna!


Köp biljett