VIVA GBVG

Arrangör Westside Music Sweden & Pustervik
Datum lördag 9 december
Insläpp 10.00
Pris 150
Plats Stora Klubben
Köp biljett

VIVA GBVG
Livemusik : Diskussioner : Presentationer : Intervjuer : One-on-ones
PustervikOCEANENBengans Fik

VIVA GBVG är den nya mötesplatsen för musiker, musikarrangörer, branschaktörer och musikintresserade i västra Sverige. VIVA är en musikfestival och en konferens som tar ett stabilt grepp på det som händer och är på gång inom musikvärlden, med utgångspunkt från Göteborg och Västra Götaland. VIVA GBVG kommer bjuda på 32 programpunkter över 16 timmar på 3 venues, och här träffas vi som skapar, påverkar och driver musikscenen i vår del av landet. 

Pustervik står värd för konferensen och här serveras en vild mix av diskussioner, presentationer, intervjuer och one-on-one sessions, där besökare kan snacka med gästerna i tio minuter, och dessutom kör vi enklare live-set i baren. De flesta deltagarna har vi hämtat från närområdet men vi bjuder också hit internationella gäster som jobbar inom den Europeiska musikbranschens epicentrum.

Efter dagsprogrammet vid Järntorget tar vi en kort paus innan vi öppnar dörrarna på Bengans och Oceanen för den andra halvan av VIVA GBVG: LIVEMUSIKEN! På scen hittas de mest lovande banden och artisterna, dem vi garanterat kommer höra mer om imorgon. Konserterna varvas mellan scenerna vid Stigbergstorget till sent, då våra DJ:s håller pulsen en liten stund till. 

Gäster: 
Detlef Schwarte, Reeperbahn Festival, DE 
Anika Mottershaw, Bella Union, UK 
Johan Calissendorff, OCEANEN
Lovisa Samuelsson, PACAYA records
Jenny Qvick, Uddevallakassetten 
Ulf Andersson, Kulturbolaget Bara Gört
… och många fler tillkommer.

Artister: 
Bokas och presenteras löpande. 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

150:- / all-ages Pustervik / 18+ på Bengans & Oceanen / 
Begränsat antal biljetter, först till kvarn / skaffa i tid / 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VIVA GBVG arrangeras av Westside Music Sweden, en plattform bestående av 14 partners från Västra Götaland som vill höja kapaciteten på det som sker i, och från, vår del av landet. Efter att ha besökt många festivaler i Europa under 2017 avslutar vi året på hemmaplan. VIVA GBVG backas och produceras av WMS tillsammans med Pustervik, Oceanen och Bengans samt Studiefrämjandet Väst och Koncernavdelning kultur Västra Götalandsregionen 

www.westsidemusicsweden.se
www.facebook.com/westsidemusicsweden


Köp biljett