Weaver – Vinyl Release

Arrangör Pustervik
Datum lördag 15 oktober
Insläpp 19.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Nu är den klar!! Vinylen som kommer att kännas som Afrikas Stjärna i ”Den Försvunna Diamanten” när man hittar den i sin skivback! 

Med Pustervik som det självklara rummet kommer artisten bakom namnet WeaverJohan Weber, att tillsammans med flera medlemmar ur Göteborgs fantastiska musikarsenal att bjuda på en kväll som kommer så nära magi man kan komma!

Weavers texter sliter oss mellan vemod och förtvivlan men lämnar nästan alltid en glimma av hopp. Hopp och frustration skiljs åt av en hårfin gräns och den lyckas Weaver göra till en av strängarna på gitarren som med ett skickligt fingerspel får hela upplevelsen av musiken att lyftas till helt nya nivåer.

På vinylens A och B sida finns ’Aiming for Doves och ’Destined to Fail… But Desperate to Try’ som båda är inspelade i Studio Lyckholmia hos Niels Nankler (ELD, Me and My Army, Timo Räisänen) och London Rönneklev (ELD, Me And My Army). De två fantastiska producenterna och musikerna kommer även att stå på scenen med Weaver på Pustervik 15/10 tillsammans med Nils Dahl (Steget, Kultiration), Olof Gadd (The Diamond Man Clan), JohanAsplund (Kultiration, Ára) och Joakim Fritzner (Fritzner&Hansson, Ljudgården)

Länkar:
https://soundcloud.com/weaverwvr
https://www.youtube.com/channel/UC1G_GjJtj1L7NjnmhMhd0SQ
https://www.facebook.com/weaverwvr

Välkomna på lördag 15/10 19.00 Pustervik Matsalen

 

FRI ENTRÉ